0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Welkom bij Bootland!

026 3639961
| Bel ons: Maandag - Vrijdag | 9:00 - 17:00 |

ATC zekeringhouder BEP Marine

Meer afbeeldingen

ATC zekeringhouder BEP Marine

SKU:598844

Schrijf de eerste review over dit product

€ 25,00
BEP Marine ATC zekeringhouder
De nieuwe BEP ATC zekeringhouder gebruikt het gepatenteerde Contour Lock System, die ook gebruikt wordt bij de accu management producten. Dit koppelsysteem stelt u in staat om meerdere ATC zekeringhouders te koppelen om het aantal gezekerde circuits uit te breiden door het creëren van meerdere groepen in een enkel aansluitpunt, zoals een schakel voorziening of een 24-uurs toevoer.
Het bijkomende voordeel van dit systeem is dat de stroomtoevoer van de zekeringhouder doorgeschakeld kan worden tot 1 enkele zekeringhouder.
BEP Marine ATC zekeringhouder De nieuwe BEP ATC zekeringhouder gebruikt het gepatenteerde Contour Lock System, die ook gebruikt wordt bij de accu management producten. Dit koppelsysteem stelt u in staat om meerdere ATC zekeringhouders te koppelen om het aantal gezekerde circuits uit te breiden door het creëren van meerdere groepen in een enkel aansluitpunt, zoals een schakel voorziening of een 24-uurs toevoer. Het bijkomende voordeel van dit systeem is dat de stroomtoevoer van de zekeringhouder doorgeschakeld kan worden tot 1 enkele zekeringhouder. Specificaties: Maximaal ampère per circuit - 30 Ampère. Maximaal ampère per blok - 100 Ampère. Maximaal Voltage - 32 VDC. Materiaal zekeringhouder - policarbonaat. Materiaal deksel - policarbonaat. Labels voor identificatie.

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren