Verzendkosten NL €6,95 & BE €9,95 | Winkel in Arnhem open: Ma - Vrij | 09:00 - 17:00 |

Verzendkosten NL €6,95 & BE €9,95 |
Winkel in Arnhem open: Ma - Vrij: 09:00 - 17:00

Vanaf € 163,95

Wavestream Systems 1  40 l / min.

Wavestream Systems 2  265 l / min.

Lenswater is een belangrijke bron van verontreiniging omdat vullings de neiging om te verzamelen motor olie, brandstof en transmissie vloeistof, om slechts een paar verontreinigende stoffen te noemen. Wanneer deze vloeistoffen zijn gepompt overboord, meestal door automatische lenspompen, hebben ze een grote negatieve milieueffecten. Bilge schoonmakers, zelfs de biologisch afbreekbare, slechts emulgeren of breken van de olie in kleine, minder zichtbaar druppels. Dit proces de vloeistoffen verspreidt zich over een groter volume van water en remt ernstig alle vormen van mariene leven van zoogdieren, vissen, te planten, algen.
The Wavestream ™ Inline Filter is gewoon geïnstalleerd tussen de lenspomp en de overboord huid montage. Cartridge verwijdering moet dezelfde route als andere olieresiduen nemen.
Als uw bilge deeltjes verontreiniging zoals zand bevat, modder, verf chips en roest dan er uitgerust moet zijn een zeef voordat de lenspomp of een filter na de pomp om te stoppen met deze bereiken van het systeem.

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Unieke productcode (UPC)SKU5848
ProducttypeC2c_leverancier_ean-barcode_Wavestream Systems_Wavestream Systems
Categorieën Bilgepompen
Prijs (excl. btw)€ 135,50
Prijs (incl. btw)€ 163,95
BTW hoog (21%)€ 28,45
Leverancier LINDEMANN