0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Welkom bij Bootland!

026 3639961
| Bel ons: Maandag - Vrijdag | 9:00 - 17:00 |

Onderwaterverlichting Aqualight

Meer afbeeldingen

Onderwaterverlichting Aqualight

SKU:308790

Schrijf de eerste review over dit product

€ 360,00
De Frilight Aqualight onderwaterverlichting verlicht het water om u heen

Aqualight creëert uw eigen lagune van licht rond uw boot. Met de Aqualight gemonteerd onder de waterlijn wordt het water rond uw schip verlicht, wat een zacht en prettig effect rondom uw lig- of ankerplaats geeft.

Een ander aspect is veiligheid. Alles heeft te maken met zien en gezien worden. Navigeren in de haven en aanlegmanoeuvres in schemer en donker worden een stuk simpeler. Voorkomt aan de grond lopen, het raken van een rots onderwater of beschadigen van de schroef.


Aqualight is gemaakt van massief verchroomd brons en heeft dubbele pakkingen tegen het binnendringen van water. De armaturen zijn volledig waterdicht volgens IP68 norm. Verkrijgbaar in halogeen 20 watt. Lampen zijn van binnenuit te vervangen zonder dat het schip uit het water hoeft.


Maten:

* uitwendig 80 mm
* gatmaat 60 mm
* maximale rompdikte 40 mm


Voldoet aan ISO 9093-1 normering
De Frilight Aqualight onderwaterverlichting verlicht het water om u heen Aqualight creëert uw eigen lagune van licht rond uw boot. Met de Aqualight gemonteerd onder de waterlijn wordt het water rond uw schip verlicht, wat een zacht en prettig effect rondom uw lig- of ankerplaats geeft. Een ander aspect is veiligheid. Alles heeft te maken met zien en gezien worden. Navigeren in de haven en aanlegmanoeuvres in schemer en donker worden een stuk simpeler. Voorkomt aan de grond lopen, het raken van een rots onderwater of beschadigen van de schroef. Aqualight is gemaakt van massief verchroomd brons en heeft dubbele pakkingen tegen het binnendringen van water. De armaturen zijn volledig waterdicht volgens IP68 norm. Verkrijgbaar in halogeen 20 watt. Lampen zijn van binnenuit te vervangen zonder dat het schip uit het water hoeft. Maten: * uitwendig 80 mm * gatmaat 60 mm * maximale rompdikte 40 mm Voldoet aan ISO 9093-1 normering

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren