Verzendkosten NL €6,95 & BE €9,95

Verzendkosten NL €6,95 & BE €9,95 |

  • Bootland Watersport de online winkel voor uw watersportplezier

Vanaf € 909,00

Deze Victron Phoenix Omvormer beschikt over een zuivere sinusgolf-uitgang, hoog piekvermogen en hoge efficiëntie. De gecombineerde hoogfrequentie- en lijnfrequentietechnologie bieden het beste uit twee werelden.


SinusMax – Superieure techniek
Deze Victron Phoenix omvormer is ontwikkeld voor professioneel gebruik en geschikt voor zeer uiteenlopende toepassingen. Dankzij hybride HF technologie gaan uitzonderlijke specificaties en mogelijkheden gepaard met licht gewicht en geringe afmetingen.

Extra hoog startvermogen
Een belangrijke eigenschap van de SinusMax technologie is het hoge piekvermogen. De Victron Phoenix Omvormer is daarom zeer geschikt voor apparaten die een hoog startvermogen vragen zoals koelkasten, vrieskasten, elektromotoren en airconditioners.

Praktisch onbegrensd vermogen dankzij parallelschakeling
Twee tot zes Victron Phoenix omvormers kunnen parallel geschakeld worden. Zo kan met 6 stuks Phoenix 24/5000 een uitgangsvermogen van 24kW / 30kVA bereikt worden. De omvormers kunnen bovendien in 3 fase configuratie geschakeld worden.

Overschakelen naar een andere voedingsbron: de volautomatische omschakelautomaat
Indien automatische omschakeling gewenst is, adviseren wij een equivalent model uit de MultiPlus serie toe te passen. De MultiPlus heeft een geïntegreerde omschakel automaat en de laadfunctie kan uitgeschakeld worden. De omschakeltijd van de MultiPlus is zo kort dat computers en andere gevoelige apparaten ongestoord blijven functioneren.

Computer aansluiting
Alle Victron Phoenix omvormers met een vermogen van 1200VA of meer zijn voorzien van een interactieve RS-485 aansluiting. Met de VEConfigure software (gratis beschikbaar op onze website) en de MK3-USB VE.Bus naar USB interface kunnen alle parameters op eenvoudige wijze ingesteld en uitgelezen worden. Uw Victron Phoenix omvormer kan aangesloten worden op ons VENet netwerk, of op andere computer gestuurde management systemen.

Nieuwe hoog-vermogen toepassingen
Het enorme uitgangsvermogen dat bereikt wordt door parallelschakeling van Phoenix omvormers biedt ongekende mogelijkheden.


Unieke productcode (UPC)PIN24302009
ProducttypeC2c_leverancier_ean-barcode
Categorieën Omvormer / Inverter 24 Volt
Prijs (excl. btw)€ 751,24
Prijs (incl. btw)€ 909,00
BTW hoog (21%)€ 157,76