Verzendkosten NL €6,95 & BE €9,95

Verzendkosten NL €6,95 & BE €9,95 |

  • Bootland Watersport de online winkel voor uw watersportplezier

€ 1.299,00

Ideaal voor de onhandige doe-het-zelver. Plug & Play. Het ultieme energiesysteem voor degene die de gemakken van een compleet energiesysteem willen, zonder daar al te veel tijd aan te besteden.
Ingangsspanningsbereik : 9,5-17 Vdc
Continu vermogen : 1300 W
Piek vermogen : 3000 W
Uitgangsspanning : 230 Vac
Laadstroom : 70 A
Afmetingen (hxbxd in mm) : 510x214x110
De EasyPlus is een combinatie van een geavanceerde 4 traps acculader en een krachtige omvormer, voorzien van een groepenverdeling beveiligd met een aardlekschakelaar. Het is een multifunctioneel en compact systeem dat in vijf eenvoudige stappen geïnstalleerd kan worden. De Easy Plus is ontworpen voor mensen die de gemakken van een compleet energiesysteem willen, zonder tijd te hoeven besteden aan moeilijke technische procedures en de installatie van losse componenten.

Unieke PowerAssist functionaliteit
Met de MultiPlus kunt u méér stroom afnemen dan uw netaansluiting of generator toelaat. Tijdelijk te weinig stroom dan "helpt de MultiPlus mee" met energie uit de accu. Nog stroom over? De MultiPlus maakt er gebruik van om de accu te laden. Ideaal als u op de camping, markt, haven etc. bent en u wilt bijvoorbeeld een Senseo gebruiken. Met de MultiPlus gaat de zekering van de walaansluiting/netaansluiting er Niet uit!

Stroom zonder onderbreking (UPS functie)
In geval van een netspanningstoring of wanneer de generator wordt uitgeschakeld zal de Multi overschakelen van lader bedrijf op omvormer bedrijf en de voeding van de aangesloten apparaten overnemen. Dit gaat zo snel dat computers en andere elektronische apparaten ongestoord blijven functioneren.

Praktisch onbegrensd vermogen dankzij parallel schakeling
Tot zes Multi's kunnen parallel geschakeld worden om een hoger uitgangsvermogen te bereiken. Drie fase krachtstroom is ook mogelijk. Op onze datasheets kunt u zien welke modellen deze mogelijkheden wel en niet hebben.


Unieke productcode (UPC)CEP012162000
ProducttypeC2c_leverancier_ean-barcode
Categorieën Omvormer/acculaders, Omvormers / Laders 12 Volt
Prijs (excl. btw)€ 1.073,55
Prijs (incl. btw)€ 1.299,00
BTW hoog (21%)€ 225,45
EAN/Barcode 8719076021582
Leverancier Victron
Kleur Blauw