Verzendkosten NL €6,95 & BE €9,95

Verzendkosten NL €6,95 & BE €9,95 |

  • Bootland Watersport de online winkel voor uw watersportplezier

Vanaf € 864,00

De nieuwe Victron MultiPlus Compact is ingesteld als vervanger van het MultiPlus Compact-assortiment. Het is een krachtige sinusgolf-omvormer en een geavanceerde acculader die beschikt over adaptieve ladingtechnologie en een snelle AC-wisselschakelaar in een enkele compacte behuizing.

 Twee AC-uitgangen
De hoofduitgang heeft een onderbrekingsvrije functionaliteit. De MultiPlus neemt de voeding van de aangesloten belastingen over in het geval van stroomuitval of als de wal-/aggregaatstroom wordt onderbroken. Dit gaat zo snel (in minder dan 20 milliseconden) dat computers en andere elektronische apparaten ongestoord kunnen blijven functioneren.
De tweede uitgang wordt alleen actief als er wisselspanning beschikbaar is bij één van de ingangen van de MultiPlus. Belastingen die de accu niet mogen ontladen, zoals een boiler, kunnen op deze uitgang worden aangesloten (tweede uitgang beschikbaar bij modellen van 3 kVA en meer).

Nagenoeg onbegrensd vermogen dankzij parallelschakeling
Tot zes Multi's kunnen parallel geschakeld worden om een groter vermogen te kunnen leveren. Zo kan met zes 24/5000/120 eenheden bijvoorbeeld een uitgangsvermogen van 25 kW / 30 kVA met 720A laadvermogen worden bereikt.

Drie-fase schakeling
Naast de parallelle schakeling kunnen drie eenheden van hetzelfde model worden geconfigureerd voor drie-fase uitgang. Maar dat is nog niet alles: tot 6 sets van drie eenheden kunnen parallel worden geschakeld voor een omvormervermogen van 75 kW / 90 kVA en een laadcapaciteit van meer dan 2000A.

PowerControl - Maximaal benutten van beperkte aggregaat-, wal- of netstroom
De MultiPlus is een zeer krachtige acculader. Dat betekent een zware belasting voor de aggregaat- of walaansluiting (bijna 10 A per 5 kVA Multi bij 230 VAC). Met het Multi-bedieningspaneel kan een maximum aggregaat- of walstroom worden ingesteld. De MultiPlus houdt dan rekening met andere stroomverbruikers en gebruikt voor het opladen alleen de stroom die nog ‘over’ is, zodat de aggregaat- of walaansluiting niet overbelast raakt.

PowerAssist - doe meer met aggregaat- of walstroom
Deze functie voegt nog een extra dimensie toe aan het principe PowerControl. Hierdoor kan de Victron MultiPlus Compact de capaciteit van de alternatieve bron aanvullen. Waar piekstroom vaak maar kortstondig nodig is, zorgt de MultiPlus ervoor dat onvoldoende wal- of aggregaatstroom onmiddellijk wordt gecompenseerd met stroom van de accu. Als de belasting afneemt, wordt de reservestroom gebruikt om de accu weer op te laden.

Zonne-energie: altijd wisselspanning beschikbaar - zelfs tijdens een netstoring
De Victron MultiPlus Compact kan worden gebruikt in zowel autonome als netgekoppelde PV en andere alternatieve energiesystemen.
Software om verlies van netvoeding te detecteren is beschikbaar.

Systeemconfiguratie
• Als in geval van een standalone-toepassing de instellingen moeten worden gewijzigd, kan dit binnen enkele minuten plaatsvinden via een instellingsprocedure voor DIP-schakelaars.
• Parallelle en drie fase toepassingen kunnen worden geconfi gureerd met de software VE.Bus Quick Configure en VE.Bus System Configurator.
• Autonome, met het net interactieve en eigen verbruikstoepassingen, met omvormers en/of MPPT-zonneladers, kunnen worden geconfigureerd met assistenten (toepassingsgerichte software voor specifieke toepassingen).

Bewaking en regeling op afstand
Victron Ethernet Remote, Venus GX en het Color Control Panel.
Gegevens kunnen, gratis, worden opgeslagen en weergegeven op de VRM (Victron Remote Management) website.

Configuratie op afstand
Indien aangesloten op het Ethernet zijn systemen met een Color Control-paneel toegankelijk en kunnen instellingen worden gewijzigd.


Unieke productcode (UPC)CMP024122000
ProducttypeC2c_leverancier_ean-barcode
Categorieën Omvormer/acculaders, Omvormers / Laders 24 Volt, DC-DC Omvormers
Prijs (excl. btw)€ 714,05
Prijs (incl. btw)€ 864,00
BTW hoog (21%)€ 149,95