Verzendkosten NL €6,95 & BE €9,95

Verzendkosten NL €6,95 & BE €9,95 |

  • Bootland Watersport de online winkel voor uw watersportplezier

Vanaf € 455,00

De Victron MultiPlus vervangt de eerdere MultiPlus Compact. Het is een krachtige zuivere sinusgolfomvormer, een geavanceerde acculader met adaptieve laadtechnologie en een supersnelle AC-wisselschakelaar in een enkele compacte behuizing.

Bewezen betrouwbaarheid
De volbrug- plus toroïde transformatortopologie heeft zich al vele jaren al heel betrouwbaar bewezen. De Victron Multiplus is bestand tegen kortsluiting en beschermt tegen oververhitting, ongeacht of dit als gevolg van overbelasting of een hoge omgevingstemperatuur plaatsvindt.

PowerControl - Maximaal benutten van beperkte aggregaat - wal of netstroom (800VA/1200VA)
Met het Multibedieningspaneel kan een maximum aggregaat of walstroom worden ingesteld. De Victron MultiPlus houdt dan rekening met andere stroomverbruikers en gebruikt voor het opladen alleen de stroom die nog ‘over’ is, zodat de aggregaat of walaansluiting niet overbelast raakt.

PowerAssist - Doe meer met uw aggregaat of walstroom (800VA/1200VA)
Waar piekstroom vaak maar kortstondig nodig is, zorgt de Victron MultiPlus ervoor dat onvoldoende wal- of aggregaatstroom onmiddellijk wordt gecompenseerd met stroom van de accu. Als de belasting afneemt, wordt de reservestroom gebruikt om de accu weer op te laden.

Hoog opstartvermogen
Vereist om belastingen met hoge inschakelstroom, zoals spanningsomvormers voor ledlampen, halogeenlampen of elektrisch gereedschap, te kunnen starten.

Search Mode (zoekmodus)
Als de 'search mode' is ingeschakeld, wordt het stroomverbruik van de omvormer bij nullast verlaagd met ca. 70%. De 'search mode' houdt in dat de Victron Multiplus wordt uitgeschakeld als er geen belasting is of als deze heel laag is. Iedere 2 seconden zal de Multi even inschakelen. Als de uitgangsstroom een ingesteld niveau overschrijdt, blijft de omvormer werken. Zo niet, dan gaat de omvormer weer uit.

Programmeerbaar relais
Het programmeerbare relais is standaard ingesteld als alarmrelais, d.w.z. dat het relais stroomloos wordt in geval van een alarm of een voor alarm (omvormer bijna te warm, rimpelspanning op de ingang bijna te hoog, accuspanning bijna te laag).

Aan / uit / lader aan op afstand
Driepolige stekker


Unieke productcode (UPC)CMP24501000
ProducttypeC2c_leverancier_ean-barcode
Categorieën Omvormers / Laders 24 Volt
Prijs (excl. btw)€ 376,03
Prijs (incl. btw)€ 455,00
BTW hoog (21%)€ 78,97