Verzendkosten NL €6,95 & BE €9,95

Verzendkosten NL €6,95 & BE €9,95 |

  • Bootland Watersport de online winkel voor uw watersportplezier

Vanaf € 789,50

Eén volledige uitvoer en één 4 Ampère-uitvoer.

Laadspanning kan nauwkeurig worden aangepast aan elk batterijsysteem.

De ingang voor de lader is 230V bij 50 / 60Hz. Laadspanning kan direct op de accupolen worden gemeten om te compenseren voor spanningsverlies als gevolg van kabelweerstand. Een externe sensor maakt het mogelijk de batterijtemperatuur te meten en de laadspanning dienovereenkomstig te compenseren.

Met de Skylla-TG kan de laadspanning nauwkeurig worden aangepast aan elk afgesloten of niet-gesloten batterijsysteem.
Met name afgedichte onderhoudsvrije batterijen moeten correct worden geladen om een lange levensduur te garanderen.

Overspanning resulteert in overmatig gassen en ontluchten van een afgesloten batterij. De batterij zal uitdrogen en falen. Behalve voor de driefasige ingangsmodellen accepteren de laders ook een DC-voeding.

Elke TG-lader heeft een microprocessor die het laden in drie stappen nauwkeurig regelt. Het laadproces vindt plaats in overeenstemming met de IUoUo-karakteristiek en laadt sneller op dan andere processen. Als gevolg van de perfect gestabiliseerde uitgangsspanning kan de Skylla-TG oplader worden gebruikt als een voeding als er geen batterijen of grote buffercondensators beschikbaar zijn.

Om te compenseren voor spanningsverlies als gevolg van kabelweerstand, zijn Victron Skylla-TG laders voorzien van een spanningsvoegvoorziening zodat de accu altijd de juiste laadspanning ontvangt.


Unieke productcode (UPC)SDTG24003010
ProducttypeC2c_leverancier_ean-barcode
Categorieën Acculaders 24V
Prijs (excl. btw)€ 652,48
Prijs (incl. btw)€ 789,50
BTW hoog (21%)€ 137,02