0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Welkom bij Bootland!

026 3639961
| Bel ons: Maandag - Vrijdag | 9:00 - 17:00 |

Verrekijker Swift Raven DCF 8 x 25/10 x 25

Meer afbeeldingen

Verrekijker Swift Raven DCF 8 x 25/10 x 25

SKU:SKU2310

Schrijf de eerste review over dit product

€ 199,00
Ravenzwart en met de ogen van een poema. Zo zou je de Swift Ravens kunnen omschrijven. Uiterst compacte dakkantkijkers, die in deze prijsklasse hun weerga niet kennen. Dit is het antwoord van Swift op de snel groeiende vraag naar compacte kijkers van hoge kwaliteit met bovendien meer vergroting. Steeds meer mensen zoeken naar de ideale kijker voor op reis, maar dan wel één die je mee kunt nemen zonder er last van te hebben. En met de Ravens kan dat, want ze zijn met een gewicht van net drie ons licht als een veertje. Beide Ravens zijn voorzien van een speciale fasecoating op de dakkantprisma's, een coating die normaliter alleen in de duurder topmodellen te vinden is. Het gevolg van die coating is een scherper, helderder en contrastrijker beeld dan bij dakkantkijkers, die zo'n fase-coating niet hebben. De Ravens stellen u ook niet teleur als u een bril draagt, want die kunt u gewoon ophouden. De oogschelpen zijn namelijk in/uitdraaibaar en de vrije oogafstand is ruim voldoende om ook met bril op het hele beeldveld te kunnen overzien.
Beide Ravens zijn uiteraard waterdicht en dat kan heel handig zijn als u in stromende regen verzeilt of als u een wat al te diepe rivier moet oversteken.
De 8x25 is met zijn ruim 3mm grote uittreepupil de meest lichtsterke van de twee en die kan dus onder alle omstandigheden worden gebruikt. U zult blij zijn met zo'n mooi precisie instrument. De 10x25 is met zijn 10x vergroting weer geschikter voor het bekijken van details bij waarneming op groter afstanden.

* Verplichte velden

€ 199,00
Ravenzwart en met de ogen van een poema. Zo zou je de Swift Ravens kunnen omschrijven. Uiterst compacte dakkantkijkers, die in deze prijsklasse hun weerga niet kennen. Dit is het antwoord van Swift op de snel groeiende vraag naar compacte kijkers van hoge kwaliteit met bovendien meer vergroting. Steeds meer mensen zoeken naar de ideale kijker voor op reis, maar dan wel één die je mee kunt nemen zonder er last van te hebben. En met de Ravens kan dat, want ze zijn met een gewicht van net drie ons licht als een veertje. Beide Ravens zijn voorzien van een speciale fasecoating op de dakkantprisma's, een coating die normaliter alleen in de duurder topmodellen te vinden is. Het gevolg van die coating is een scherper, helderder en contrastrijker beeld dan bij dakkantkijkers, die zo'n fase-coating niet hebben. De Ravens stellen u ook niet teleur als u een bril draagt, want die kunt u gewoon ophouden. De oogschelpen zijn namelijk in/uitdraaibaar en de vrije oogafstand is ruim voldoende om ook met bril op het hele beeldveld te kunnen overzien. Beide Ravens zijn uiteraard waterdicht en dat kan heel handig zijn als u in stromende regen verzeilt of als u een wat al te diepe rivier moet oversteken. De 8x25 is met zijn ruim 3mm grote uittreepupil de meest lichtsterke van de twee en die kan dus onder alle omstandigheden worden gebruikt. U zult blij zijn met zo'n mooi precisie instrument. De 10x25 is met zijn 10x vergroting weer geschikter voor het bekijken van details bij waarneming op groter afstanden. Hoe dan ook, de beide Ravens kunnen u helpen om meer van de wereld om u heen te zien en nog meer van uw omgeving te genieten: twee stukken hoogwaardig kijkgereedschap waar u veel plezier aan kunt beleven. Type Gezichtsveld op 1000 m Uittrede pupil Eye-relief Gewicht (gram) Dichtbij instelling (m) Afmetingen in mm 8 x 25 DCF 91 3,13 17 300 3 100 x 110 10 x 25 DCF 87 2,5 17 300 3 100 x 110

Extra informatie

Fabrikant N/B
Leverancier niet leverbaar
EAN/Barcode Nee

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.