0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Welkom bij Bootland!

026 3639961
| Bel ons: Maandag - Vrijdag | 9:00 - 17:00 |

Fujinon Techno-Stabi 12 x 32

Meer afbeeldingen

Fujinon Techno-Stabi 12 x 32

SKU:SKU874

Schrijf de eerste review over dit product

€ 765,00
De Fujinon beeld gestabiliseerde verrekijkers kunnen zich verheugen in een steeds groter belangstelling van zowel de professional als de sport- en hobbybeoefenaar.
Uit testen is gebleken dat de door Fujinon ontwikkelde en toegepaste beeldstabilisatie techniek de hoogste scores haalden. Het resultaat mag "gezien" worden: lichte, compact modern design en een voortreffelijke handligging. Centrale scherpstelling, handgreep voor éénhand-bediening, scherp vanaf 3,5 m, betekenen bij elkaar een optimaal bedieningcomfort. Om interne reflecties tot een minimum te beperken zijn de prisma's voorzien van een polariserende coating; daaraan toegevoegd de speciale Fujinon multicoating op de lenzen wat resulteert in een haarscherp en kristalhelder beeld.

* Verplichte velden

€ 765,00
De Fujinon beeld gestabiliseerde verrekijkers kunnen zich verheugen in een steeds groter belangstelling van zowel de professional als de sport- en hobbybeoefenaar. Uit testen is gebleken dat de door Fujinon ontwikkelde en toegepaste beeldstabilisatie techniek de hoogste scores haalden. Het resultaat mag "gezien" worden: lichte, compact modern design en een voortreffelijke handligging. Centrale scherpstelling, handgreep voor éénhand-bediening, scherp vanaf 3,5 m, betekenen bij elkaar een optimaal bedieningcomfort. Om interne reflecties tot een minimum te beperken zijn de prisma's voorzien van een polariserende coating; daaraan toegevoegd de speciale Fujinon multicoating op de lenzen wat resulteert in een haarscherp en kristalhelder beeld. Deze waterproof kijkers zijn bestemd voor een breed scala toepassingen U kunt nu vanuit een slingerende boot of vanuit andere trillende of bewegende situaties moeiteloos waarnemen. Maar ook snel voortbewegende objecten kan men volledig trillingsvrij in beeld houden. Ook astronomen zullen verrast zijn over de mogelijkheden. 12x32 Type Gezichtsveld op 1000m Stabilisatie-bereik Pupil afstand Eye-relief Gewicht (gram) Afmetingen in mm Waterdicht 12x32 87 3 graden 53-74 15 mm 1007 177x79 ja 14x40 Type Gezichtsveld op 1000m Stabilisatie-bereik Pupil afstand Eye-relief Gewicht (gram) Afmetingen in mm Waterdicht 14x40 87,5 5 graden 60-70 mm 13 mm 1300 210x200 ja

Extra informatie

Fabrikant Nee
Leverancier Nee
EAN/Barcode Nee

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.