0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Welkom bij Bootland!

026 3639961
| Bel ons: Maandag - Vrijdag | 9:00 - 17:00 |

Bynolyt Searanger verrekijker IV 7 x 50 met kompas

Meer afbeeldingen

Bynolyt Searanger verrekijker IV 7 x 50 met kompas

SKU:831004

Schrijf de eerste review over dit product

€ 389,00
Technautic biedt u met de Searanger IV een blik op de watersportkijker van de toekomst.
De Bynolyt Searanger IV heeft de uitmuntende optische kwaliteit van de Searanger III (waterproof, gasgevuld, BAK-4 prisma's en grote oculairen) aangevuld met een nieuw high-tech digitaal kompas.
Het kompas van de Bynolyt Searanger IV geeft de kompaskoers en peilingen (tolerantie +/- 3º) digitaal weer, in stappen van 1º. Daarnaast geeft het LCD scherm een grafische weergave van de acht hoofd kompasstreken. Verder meet het kompas de voorwaartse of achterwaartse hellingshoek van de verrekijker (maximaal 60º) en presenteert deze op het LCD scherm.

Het kompas is te gebruiken onder nagenoeg ieder hellingshoek (voor- achterwaarts 60º, zijwaarts 45º)
Technautic biedt u met de Searanger IV een blik op de watersportkijker van de toekomst. De Bynolyt Searanger IV heeft de uitmuntende optische kwaliteit van de Searanger III (waterproof, gasgevuld, BAK-4 prisma's en grote oculairen) aangevuld met een nieuw high-tech digitaal kompas. Het kompas van de Bynolyt Searanger IV geeft de kompaskoers en peilingen (tolerantie +/- 3º) digitaal weer, in stappen van 1º. Daarnaast geeft het LCD scherm een grafische weergave van de acht hoofd kompasstreken. Verder meet het kompas de voorwaartse of achterwaartse hellingshoek van de verrekijker (maximaal 60º) en presenteert deze op het LCD scherm. Het kompas is te gebruiken onder nagenoeg ieder hellingshoek (voor- achterwaarts 60º, zijwaarts 45º)

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren