0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Welkom bij Bootland!

026 3639961
| Bel ons: Maandag - Vrijdag | 9:00 - 17:00 |

Bynolyt Searanger II verrekijker 7 x 50 met kompas

Meer afbeeldingen

Bynolyt Searanger II verrekijker 7 x 50 met kompas

SKU:831009

Schrijf de eerste review over dit product

€ 249,00
Een verrekijker die aan alle voorwaarden voldoet om een "watersport" verrekijker genoemd te mogen worden. Vanzelfsprekend waterproof en schokbestendig. Mede door de rubberbekleding en het ingebouwde kompas zijn deze kijkers bij uitstek geschikt voor plezier- en beroepsvaart. Bij slechte zicht- en lichtomstandigheden geeft hij een perfect beeld. Met het ingebouwde kompas kan zichtnavigatie worden uitgevoerd en hoogte of afstand bepaald. In het donker kan het kompas afgelezen worden door middel van een rode verlichting (zacht voor de ogen).
Door middel van individuele focusinstelling is de verrekijker vanaf 9 meter tot oneindig scherp. Ideaal wanneer referentiepunten ontbreken.
Een verrekijker die aan alle voorwaarden voldoet om een "watersport" verrekijker genoemd te mogen worden. Vanzelfsprekend waterproof en schokbestendig. Mede door de rubberbekleding en het ingebouwde kompas zijn deze kijkers bij uitstek geschikt voor plezier- en beroepsvaart. Bij slechte zicht- en lichtomstandigheden geeft hij een perfect beeld. Met het ingebouwde kompas kan zichtnavigatie worden uitgevoerd en hoogte of afstand bepaald. In het donker kan het kompas afgelezen worden door middel van een rode verlichting (zacht voor de ogen). Door middel van individuele focusinstelling is de verrekijker vanaf 9 meter tot oneindig scherp. Ideaal wanneer referentiepunten ontbreken. Type Gezichtsveld op 1000m Uittrede pupil Eye-relief Gewicht (gram) Dichtbij instelling (m) Afmetingen in mm II 7X50 BIF 122 7,14 18 1100 10 174X184

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren