0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Welkom bij Bootland!

026 3639961
| Bel ons: Maandag - Vrijdag | 9:00 - 17:00 |

VE.Net Panel (VPN)

Meer afbeeldingen

VE.Net Panel (VPN)

SKU:VPN000100000

Schrijf de eerste review over dit product

€ 226,10
Het VE.Net Blue Power Paneel is het paneel dat verbonden wordt met de VE.Net Battery Controller. Het paneel kan informatie weergeven van meerdere accu's op één display voor het monitoren van uw accusysteem op een simpele en efficiënte manier.

Feitelijk kan alles overzichtelijker, eenvoudiger. Victron Energy streeft er dan ook naar om zaken simpel en bedienbaar te maken en te houden. VE.Net stelt u in staat om uw hele systeem gemakkelijk in te stellen en uit te lezen. Ook wanneer u zelf vele kilometers van schip of caravan verwijderd bent, met de optionele VE.Net Connectivity (GSM/GPS) Module.

Afmetingen (lxbxh) : 65x120x40mm
Het VE.Net Blue Power Paneel is het paneel dat verbonden wordt met de VE.Net Battery Controller. Het paneel kan informatie weergeven van meerdere accu's op één display voor het monitoren van uw accusysteem op een simpele en efficiënte manier. Feitelijk kan alles overzichtelijker, eenvoudiger. Victron Energy streeft er dan ook naar om zaken simpel en bedienbaar te maken en te houden. VE.Net stelt u in staat om uw hele systeem gemakkelijk in te stellen en uit te lezen. Ook wanneer u zelf vele kilometers van schip of caravan verwijderd bent, met de optionele VE.Net Connectivity (GSM/GPS) Module. Afmetingen (lxbxh) : 65x120x40mm

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren