0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Welkom bij Bootland!

026 3639961
| Bel ons: Maandag - Vrijdag | 9:00 - 17:00 |

VE.Net Blue Power Panel 2 (BPP)

Meer afbeeldingen

VE.Net Blue Power Panel 2 (BPP)

SKU:BPP000200000

Schrijf de eerste review over dit product

€ 297,50
Het BluePower paneel stelt u in staat om in een oogopslag de status van uw energiesysteem af te lezen. In de nieuwste uitvoering is er zelfs een VE Net naar VE Bus converter geïntegreerd zodat het paneel rechtstreeks op uw Victron MultiPlus of Quattro kan worden aangesloten.
Dit paneel geeft zowel een digitale als een grafische weergave van de gegevens. Daarnaast kunt u middels dit paneel alle gegevens en instellingen van uw Victron omvormer en acculader aanpassen zonder nog een laptop incl interface te moeten gebruiken.

Afmetingen (lxbxh) : 130x120x40mm
Het BluePower paneel stelt u in staat om in een oogopslag de status van uw energiesysteem af te lezen. In de nieuwste uitvoering is er zelfs een VE Net naar VE Bus converter geïntegreerd zodat het paneel rechtstreeks op uw Victron MultiPlus of Quattro kan worden aangesloten. Dit paneel geeft zowel een digitale als een grafische weergave van de gegevens. Daarnaast kunt u middels dit paneel alle gegevens en instellingen van uw Victron omvormer en acculader aanpassen zonder nog een laptop incl interface te moeten gebruiken. Afmetingen (lxbxh) : 130x120x40mm

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren