0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Welkom bij Bootland!

026 3639961
| Bel ons: Maandag - Vrijdag | 9:00 - 17:00 |

Varen door Noord-Holland

Meer afbeeldingen

Varen door Noord-Holland

SKU:7178

Schrijf de eerste review over dit product

€ 10,00
Dit boek stelt de vaarliefhebber in staat alle Noord-Hollandse binnenwateren boven het Noordzeekanaal te ontdekken. De gids beschrijft acht aansluitende trajecten die tot verschillende mooie tochten gecombineerd kunnen worden: langs oude industriële gebouwen in de Zaanstreek, door bossen en duinen, en zelfs langs het strand in het westen bij Groet. Daarnaast worden de stedelijke gebieden bezocht met de typisch Noord-Hollandse Stolpboerderijen bij bijvoorbeeld Alkmaar, Den Helder en Medemblik. Daartussenin ligt veel uitgestrekt poldergebied en veenweidegebied. Het veenweidegebied is bij uitstek geschikt voor de kleine watersport. Het gebied kenmerkt zich door een groot aantal molens, maar in toenemende mate natuurlijk ook windturbines.
Het boek bevat naast een losse overzichtskaart, nuttige adressen langs de routes: jachthavens, verhuur van fietsen en kano’s, winkels voor watersport, musea, hotels, bungalowparken en campings.
Dit boek stelt de vaarliefhebber in staat alle Noord-Hollandse binnenwateren boven het Noordzeekanaal te ontdekken. De gids beschrijft acht aansluitende trajecten die tot verschillende mooie tochten gecombineerd kunnen worden: langs oude industriële gebouwen in de Zaanstreek, door bossen en duinen, en zelfs langs het strand in het westen bij Groet. Daarnaast worden de stedelijke gebieden bezocht met de typisch Noord-Hollandse Stolpboerderijen bij bijvoorbeeld Alkmaar, Den Helder en Medemblik. Daartussenin ligt veel uitgestrekt poldergebied en veenweidegebied. Het veenweidegebied is bij uitstek geschikt voor de kleine watersport. Het gebied kenmerkt zich door een groot aantal molens, maar in toenemende mate natuurlijk ook windturbines. Het boek bevat naast een losse overzichtskaart, nuttige adressen langs de routes: jachthavens, verhuur van fietsen en kano’s, winkels voor watersport, musea, hotels, bungalowparken en campings.

Extra informatie

Fabrikant Nee
Leverancier N/B
EAN/Barcode N/B

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.