0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Welkom bij Bootland!

026 3639961
| Bel ons: Maandag - Vrijdag | 9:00 - 17:00 |

De mooiste vaarroutes in Nederland

Meer afbeeldingen

De mooiste vaarroutes in Nederland

SKU:6.51.2130

Schrijf de eerste review over dit product

€ 22,99
Dit boek is pas weer vanaf februari 2013 verkrijgbaar!!!!

Bekijk de leukste en mooiste vaarroutes van Nederland lekker thuis.
Varen kunt u op tal van plaatsen in ons land. Maar waar vindt u nu de mooiste vaarroutes?
De gids 'De mooiste vaarroutes in Nederland' geeft hier antwoord op.

UITGEBREIDE INFORMATIE
De kleurrijke gids telt maar liefst éénentwintig vaarroutes met een totale lengte van 1750 kilometer. De vaarwegen zijn verdeeld in vijf gebieden: Noord-, Oost-, Midden-, Zuid- en West-Nederland. Door middel van een kleur is per vaarroute aangegeven wat de moeilijkheidsgraad is. Bij elke route is de lengte in kilometers vermeld en een indicatie van de vaarduur. Hierbij is rekening gehouden met de toegestane maximum snelheid, bruggen en sluizen.

EVEN STOPPEN
Bij elke bijzondere plaats worden de jachthavens met adres en
voorzieningenniveau vermeld, restaurants en bezienswaardigheden. Omringende foto's geven een indruk van de landschappen waar gevaren wordt, ln de gids staan de mooiste routes door natuurgebieden en prettige pleisterplaatsen.

Uitgeverij van Reemst/Unieboek geeft het toeristische themajaar Water 2005 extra kleur met deze prachtige uitgave, geschreven door Rob Vernooy. Overigens geeft de auteur het dringende advies om naast de gids officiële waterkaarten te gebruiken om veilig door het Nederlandse waterlandschap te navigeren.
Bekijk de leukste en mooiste vaarroutes van Nederland lekker thuis. Varen kunt u op tal van plaatsen in ons land. Maar waar vindt u nu de mooiste vaarroutes? De gids 'De mooiste vaarroutes in Nederland' geeft hier antwoord op. UITGEBREIDE INFORMATIE De kleurrijke gids telt maar liefst éénentwintig vaarroutes met een totale lengte van 1750 kilometer. De vaarwegen zijn verdeeld in vijf gebieden: Noord-, Oost-, Midden-, Zuid- en West-Nederland. Door middel van een kleur is per vaarroute aangegeven wat de moeilijkheidsgraad is. Bij elke route is de lengte in kilometers vermeld en een indicatie van de vaarduur. Hierbij is rekening gehouden met de toegestane maximum snelheid, bruggen en sluizen. EVEN STOPPEN Bij elke bijzondere plaats worden de jachthavens met adres en voorzieningenniveau vermeld, restaurants en bezienswaardigheden. Omringende foto's geven een indruk van de landschappen waar gevaren wordt, ln de gids staan de mooiste routes door natuurgebieden en prettige pleisterplaatsen. Uitgeverij van Reemst/Unieboek geeft het toeristische themajaar Water 2005 extra kleur met deze prachtige uitgave, geschreven door Rob Vernooy. Overigens geeft de auteur het dringende advies om naast de gids officiële waterkaarten te gebruiken om veilig door het Nederlandse waterlandschap te navigeren.

Extra informatie

Fabrikant Nee
Leverancier datema 2012
EAN/Barcode N/B

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.