0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Welkom bij Bootland!

026 3639961
| Bel ons: Maandag - Vrijdag | 9:00 - 17:00 |

Danemark 1 , Jan Werner

Meer afbeeldingen

Danemark 1 , Jan Werner

SKU:01243b

Schrijf de eerste review over dit product

€ 27,50
De Deense kust heeft een enorme aantrekkingskracht. Het land zelf, de havens, de mensen en niet in de laatste plaats de vriendelijke, tijdloze atmosfeer. Jan Werner beschrijft in 'Dänemark 1' de kust van Jütland, het Limfjord, de eilanden Alsen, Samso, Anholt en Laeso en de westkust van Fünen. Hij geeft niet alleen een zorgvuldige opsomming van nautische gegevens zoals aanvaarroutes en havenbeschrijvingen maar beschrijft ook de kwaliteit van de ligplaatsen en de havenvoorzieningen.
Meer dan 90 kleurenfoto's geven een voortreffelijke indruk van dit unieke vaargebied. Ongeveer 100 overzichts- en havenkaarten zijn behulpzaam bij de navigatie.
Auteur: Jan Werner
Fotografie: Jan Werner
Taal: Duits
Uitgever: Delius Klasing Verlag
Bladzijden: 246, paperback
Illustraties: ja, foto's en havenkaarten
Afmeting: 23,5 x 16,5 cm
De Deense kust heeft een enorme aantrekkingskracht. Het land zelf, de havens, de mensen en niet in de laatste plaats de vriendelijke, tijdloze atmosfeer. Jan Werner beschrijft in 'Dänemark 1' de kust van Jütland, het Limfjord, de eilanden Alsen, Samso, Anholt en Laeso en de westkust van Fünen. Hij geeft niet alleen een zorgvuldige opsomming van nautische gegevens zoals aanvaarroutes en havenbeschrijvingen maar beschrijft ook de kwaliteit van de ligplaatsen en de havenvoorzieningen. Meer dan 90 kleurenfoto's geven een voortreffelijke indruk van dit unieke vaargebied. Ongeveer 100 overzichts- en havenkaarten zijn behulpzaam bij de navigatie. Auteur: Jan Werner Fotografie: Jan Werner Taal: Duits Uitgever: Delius Klasing Verlag Bladzijden: 246, paperback Illustraties: ja, foto's en havenkaarten Afmeting: 23,5 x 16,5 cm

Extra informatie

Fabrikant Nee
Leverancier N/B
EAN/Barcode N/B

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.