0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Welkom bij Bootland!

026 3639961
| Bel ons: Maandag - Vrijdag | 9:00 - 17:00 |

ANWB waterkaart Nederland

Meer afbeeldingen

ANWB waterkaart Nederland

SKU:ANWB B-10/11

Schrijf de eerste review over dit product

€ 13,50
Sinds jaar en dag zijn de ANWB Waterkaarten en -atlassen een begrip in de watersportwereld. Geen schipper gaat in Nederland het water op zonder de hulp van deze betrouwbare cartografische en nautische informatie. Zeer nauwkeurige kaarten op basis van Topografische Dienst Kadaster en Hydrografische Dienst.


Complete vaarkaart van Nederland met indeling van vaarwegen op doorvaarthoogte. Afstanden en maximum diepgang. Brandstofverkooppunten.


Schaal 1:320.000


Toeristische vaarroutes, brandstofverkooppunten en maximum diepgang


Indeling van vaarwegen op doorvaarhoogte


Inclusief brugnummers


Verwijzingen naar Wateralmanak 2 voor bedieningstijden


Scheur- en watervast

Sinds jaar en dag zijn de ANWB Waterkaarten en -atlassen een begrip in de watersportwereld. Geen schipper gaat in Nederland het water op zonder de hulp van deze betrouwbare cartografische en nautische informatie. Zeer nauwkeurige kaarten op basis van Topografische Dienst Kadaster en Hydrografische Dienst. Complete vaarkaart van Nederland met indeling van vaarwegen op doorvaarthoogte. Afstanden en maximum diepgang. Brandstofverkooppunten. Schaal 1:320.000 Toeristische vaarroutes, brandstofverkooppunten en maximum diepgang Indeling van vaarwegen op doorvaarhoogte Inclusief brugnummers Verwijzingen naar Wateralmanak 2 voor bedieningstijden Scheur- en watervast Wij leveren altijd de nieuwste edities.

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren