0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Welkom bij Bootland!

026 3639961
| Bel ons: Maandag - Vrijdag | 9:00 - 17:00 |

Tercoo roterende straler single

Meer afbeeldingen

Tercoo Perago roterende straler

SKU:Tercoo

Schrijf de eerste review over dit product

€ 29,95

Tercoo Perago is een Nederlands product voor het verwijderen van roest, lagen verontreiniging, verf op oppervlaktes van diverse soorten materialen.

* Verplichte velden

€ 29,95

Tercoo Perago is een Nederlands product voor het verwijderen van roest, de walshuid op warm gewalst metaal, lagen verontreiniging, sintels en verf op oppervlaktes van diverse soorten materiaal.

Het resultaat na het gebruik van de Perago is identiek als bij stralen. De Tercoo verschaft u de beste mogelijkheden voor duurzame oppervlaktebehandeling. De Tercoo bestaat uit een naaf met een as voor bevestiging in de boorkop van een handboormachine. Een rubberenschijf is aan de naaf verbonden. Aan deze schijf zijn 12 stalen hulsjes gevulcaniseerd. In deze hulsjes zijn hardmetalen stiften aangebracht. De hardmetalen stiften zijn konisch en worden vast in de hulsjes gedrukt. Op deze wijze zijn ze gelijkmatig over de omtrek van de schijf verdeeld met een zekere hoekverdraaiïng t.o.v. de radius.

De schijf bestaat uit 96% natuurlijk rubber en daardoor zeer buigbaar. De hulsjes neigen naar buiten te komen als de schijf draait, echter, omdat het rubber bestand is tegen deze druk, worden zij terug in de normale positie gedwongen. Dit veroorzaakt een slingerende beweging, welke tijdens het draaien verandert in pendelen. De stiften van de Perago krijgen nu een hamerende werking en daardoor een groot reinigend en afnemend vermogen. De beste resultaten worden behaald met een toerental van ongeveer 2500 - 3000 tpm. Bij lagere toerentallen vermindert dit effect en wordt de schijf flexibel om ook in hoeken te komen. Single wordt gebruikt voor kleinere reparaties en in hoekjes. 

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren