0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Welkom bij Bootland!

026 3639961
| Bel ons: Maandag - Vrijdag | 9:00 - 17:00 |

Vuilwatertank 30 liter RM69

Meer afbeeldingen

Vuilwatertank 30 liter RM69

SKU:SKU309683

Schrijf de eerste review over dit product

€ 196,00
In veel bestaande schepen is het plaatsen van een vuilwatertank niet eenvoudig. Vaak is er in de bakskist, juist onder het dek nog wel een plekje te vinden. Hierin past de 30 liter vuilwatertank voor montage boven de waterlijn al snel. Compact van afmetingen en simpel te installeren.

Met de separaat te bestellen aansluitset kan gemakkelijk een aansluiting naar een dekvuldop gemaakt worden, noodzakelijk voor afgifte aan het vuilwaterstation in de jachthaven.
Een aansluiting voor ontluchting, het toilet en naar een afsluiter op de scheepshuid zit ook in de set. Op plaatsen waar het toegestaan is, kan de vuilwatertank simpel geleegd worden door de afsluiter naar buiten te openen. Doordat de tank boven de waterlijn geplaatst wordt is een separate vuilwaterpomp voor het ledigen niet noodzakelijk.
€ 196,00
In veel bestaande schepen is het plaatsen van een vuilwatertank niet eenvoudig. Vaak is er in de bakskist, juist onder het dek nog wel een plekje te vinden. Hierin past de 30 liter vuilwatertank voor montage boven de waterlijn al snel. Compact van afmetingen en simpel te installeren. Met de separaat te bestellen aansluitset kan gemakkelijk een aansluiting naar een dekvuldop gemaakt worden, noodzakelijk voor afgifte aan het vuilwaterstation in de jachthaven. Een aansluiting voor ontluchting, het toilet en naar een afsluiter op de scheepshuid zit ook in de set. Op plaatsen waar het toegestaan is, kan de vuilwatertank simpel geleegd worden door de afsluiter naar buiten te openen. Doordat de tank boven de waterlijn geplaatst wordt is een separate vuilwaterpomp voor het ledigen niet noodzakelijk.

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren