0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Welkom bij Bootland!

026 3639961
| Bel ons: Maandag - Vrijdag | 9:00 - 17:00 |

The Barton Fuel Whistle

Meer afbeeldingen

Fuel Whislte Barton Marine

SKU:BT60010

Schrijf de eerste review over dit product

€ 23,25
De Fuel Whistle van Barton Marine is een unieke en handige vinding en voorkomt morsen. Dankzij het apparaatje, gebaseerd op een eenvoudig principe, weet de booteigenaar exact wanneer hij moet stoppen met het bijvullen van zijn brandstoftank.
De Fuel whistle produceert namelijk tijdens het tanken een hoge fluittoon, die ontstaat door de luchtafvoer via de ontluchtingsslang.
Zodra het maximale niveau in de tank wordt bereikt stopt de Fuel whistle met fluiten en weet de booteigenaar dat de tank vol is.
De Fuel whistle is slechts 5cm lang en wordt gemonteerd tussen een 16mm ontluchtingsslang.
De Fuel Whistle van Barton Marine is een unieke en handige vinding en voorkomt morsen. Dankzij het apparaatje, gebaseerd op een eenvoudig principe, weet de booteigenaar exact wanneer hij moet stoppen met het bijvullen van zijn brandstoftank. De Fuel whistle produceert namelijk tijdens het tanken een hoge fluittoon, die ontstaat door de luchtafvoer via de ontluchtingsslang. Zodra het maximale niveau in de tank wordt bereikt stopt de Fuel whistle met fluiten en weet de booteigenaar dat de tank vol is. De Fuel whistle is slechts 5cm lang en wordt gemonteerd tussen een 16mm ontluchtingsslang.

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren