0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Welkom bij Bootland!

026 3639961
| Bel ons: Maandag - Vrijdag | 9:00 - 17:00 |

Stazo compleet beveiligingspakket

Meer afbeeldingen

Stazo compleet beveiligingspakket

SKU:SKU1451

Schrijf de eerste review over dit product

€ 140,00
Stazo heeft in overleg met de verzekeringsmaatschappijen een speciale beveiligingspakket samengesteld die bestaad uit een 20mm kabel en een Kryptonite slot.

De oogkabels met slot worden geleverd in een representatieve kunststof tas. Deze pakketten bevestigt aan de boot en een steigeroog, maakt het dieven moeilijk uw kostbare eigendommen te ontvreemden.
De 20 mm oogkabels in combinatie met het bijhorende slot worden door het VbV (Keurmerk Vaartuig BeVeiliging) aanbevolen.

Dit pakket is in twee modellen te verkrijgen.

*
Model 1: Oogkabel 20mm 2,5 meter met Kryptonite slot.
*
Model 2: Oogkabel 20mm 5 meter met Kryptonite slot.
€ 140,00
Stazo heeft in overleg met de verzekeringsmaatschappijen een speciale beveiligingspakket samengesteld die bestaad uit een 20mm kabel en een Kryptonite slot. De oogkabels met slot worden geleverd in een representatieve kunststof tas. Deze pakketten bevestigt aan de boot en een steigeroog, maakt het dieven moeilijk uw kostbare eigendommen te ontvreemden. De 20 mm oogkabels in combinatie met het bijhorende slot worden door het VbV (Keurmerk Vaartuig BeVeiliging) aanbevolen. Dit pakket is in twee modellen te verkrijgen. * Model 1: Oogkabel 20mm 2,5 meter met Kryptonite slot. * Model 2: Oogkabel 20mm 5 meter met Kryptonite slot.

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren