Verzendkosten NL €6,95 & BE €9,95

Verzendkosten NL €6,95 & BE €9,95 |

  • Bootland Watersport de online winkel voor uw watersportplezier

€ 38,95

Dit schoonmaakpakket bevat alles wat u nodig hebt bij de standaard schoonmaak van de boot. Dit voordelige schoonmaakpakket voor uw boot bestaat uit de volgende artikelen. De poetsdoek primp zijn zeer geschikt voor het poesten van uw boot.
Zachte poetsdoek met een zeer groot absoprberend vermogen en siliconen en krasvrij. De poetsdoeken zijn verpakt per 10 stuks. De grote microvezel spons van zacht verend kunstmateriaal. De spons heeft een hoog absorberend vermogen. De spons verwijdert eenvoudig vuil zonder krassen achter te laten. Praktische handborstel met handvat voor het kleine werk en de plekken die met een dekborstel niet goed te bereiken zijn. De boot shampoo is een reiniger die eenvoudig vuil en vlekken verwijdert. Laat geen strepen of vlekken achter. Tast de waslaag niet aan. Geschikt voor gebruik op polyester, plastic, chroom en RVS, aluminium, metaal, geverfde oppervlakken en teak. De antislip dekreiniger die eenvoudig diep ingedrongen vuil en vlekken op antislip dekken, dekbekleding en verf verwijdert. Het dek wordt niet glad. Tast de waslaag en andere materialen zoals teak, metaal en vinyl niet aan. Biedt een langdurige bescherming tegen aanhechting van nieuwe vervuiling en laat het oppervlak glanzen. Koop snel en voordelig bij bootland watersport!

 


Unieke productcode (UPC)1000001
ProducttypeDefault
Categorieën Reinigen en conserveren, Onderhoudsproducten, Poetsdoeken, Starbrite - Reinigers en beschermers, Overige accessoires, Combideals
Prijs (excl. btw)€ 32,19
Prijs (incl. btw)€ 38,95
BTW hoog (21%)€ 6,76