0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Welkom bij Bootland!

026 3639961
| Bel ons: Maandag - Vrijdag | 9:00 - 17:00 |

SET: Starbrite boot shampoo wax en bodemreiniger

Meer afbeeldingen

SET: Starbrite boot shampoo wax en bodemreiniger

SKU: 80416DGP + 81716DGP + 82314NP

Schrijf de eerste review over dit product

€ 52,85
Waarom uw boot reinigen met Starbrite reinigingsproducten via Bootland?


Varen zit in ons bloed. Om onze boot mooi te houden moeten we hem ook reinigen. Met dit speciaal geselecteerde schoonmaakset voor uw boot kunt u in no time de boot weer laten blinken als nieuw!

Starbrite is een van de bekende merken als het gaat om reinigingsproducten voor boten. U krijgt dus A kwaliteit voor een prijs die ze zelfs bij Mediamarkt niet bedenken.


Boten Shampoo 500 ml

Reiniger die eenvoudig vuil en vlekken verwijdert. Laat geen strepen of vlekken achter. Tast de waslaag niet aan. Geschikt voor gebruik op polyester, plastic, chroom en RVS, aluminium, metaal, geverfde oppervlakken en teak.


Romp- en bodemreiniger

Reiniger die eenvoudig gele vaaraanslag, kalkaanslag, roest en overige vuil en vlekken op romp en bodem verwijdert. Geschikt voor gebruik op polyester en geverfde oppervlakken.


Presoftened carnauba wax

Vaste was op natuurlijke Carnauba basis, die beschermt tegen verkleuring, roest en kalkaanslag. Geschikt voor gebruik op polyester, metaal en geverfde oppervlakken.

Deze set kost normaal in onze winkel bij elkaar slechts € 52,85 (incl. btw).

Alleen de komende twee weken geven we een extra korting omdat de zomer wat ons betreft mag beginnen met een blinkende boot!!!
Waarom uw boot reinigen met Starbrite reinigingsproducten via Bootland? Varen zit in ons bloed. Om onze boot mooi te houden moeten we hem ook reinigen. Met dit speciaal geselecteerde schoonmaakset voor uw boot kunt u in no time de boot weer laten blinken als nieuw! Starbrite is een van de bekende merken als het gaat om reinigingsproducten voor boten. U krijgt dus A kwaliteit voor een prijs die ze zelfs bij Mediamarkt niet bedenken. Boten Shampoo 500ml Reiniger die eenvoudig vuil en vlekken verwijdert. Laat geen strepen of vlekken achter. Tast de waslaag niet aan. Geschikt voor gebruik op polyester, plastic, chroom en RVS, aluminium, metaal, geverfde oppervlakken en teak. Romp- en bodemreiniger Reiniger die eenvoudig gele vaaraanslag, kalkaanslag, roest en overige vuil en vlekken op romp en bodem verwijdert. Geschikt voor gebruik op polyester en geverfde oppervlakken. Presoftened carnauba wax Vaste was op natuurlijke Carnauba basis, die beschermt tegen verkleuring, roest en kalkaanslag. Geschikt voor gebruik op polyester, metaal en geverfde oppervlakken.  Deze set kost normaal in onze winkel bij elkaar slechts € 52,85 (incl. btw). Alleen de komende twee weken geven we een extra korting omdat de zomer wat ons betreft mag beginnen met een blinkende boot!!!

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren