0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Welkom bij Bootland!

026 3639961
| Bel ons: Maandag - Vrijdag | 9:00 - 17:00 |

reddingsvest Omega 290 N

Meer afbeeldingen

Reddingsvest Omega 290 Newton

SKU:71103

Schrijf de eerste review over dit product

€ 110,00

Het Omega 290N automatisch reddingsvest is uitgevoerd met harnas en automatische activering. Dit zorgt ervoor dat het reddingsvest automatisch opblaast wanneer het in contact komt met water.


Daarnaast maakt het harnas de constructie sterk genoeg om door middel van een lus iemand uit het water te trekken. Dit gebruiksvriendelijke Omega reddingsvest biedt ook een optimale veiligheid, dankzij de snelle opblaastijd en het lichte gewicht. Dit reddingsvest is ook te gebruiken onder koude omstandigheden.

Het Omega 290 Newton automatische reddingsvest biedt ten opzichte van de standaard 150 Newton vesten aanzienlijk extra drijfvermogen. Inmiddels is door middel van onderzoek aangetoond dat de standaard geaccepteerde 150 Newton reddingsvesten niet in alle gevallen veilig zijn. Wanneer u bijvoorbeeld met een zeilpak te water raakt, dan schiet het 150 Newton reddingsvest tekort in drijfvermogen, waardoor u mogelijk niet meer bovenkomt, of waardoor het reddingvest u niet op de rug draait in geval van bewusteloosheid.

Het Omega 290 Newton reddingsvest van Lalizas is voorzien van een dubbele gelaste naad in alle luchtkamers en is voorzien van een zeer betrouwbaar Hammar opblaasmechanisme, die maar liefst 290 Newton drijfvermogen levert in opgeblazen toestand. Het opblaasmechanisme gaat niet zomaar af door spat- of buiswater.

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren