Verzendkosten NL €6,95 & BE €9,95

Verzendkosten NL €6,95 & BE €9,95 |

  • Bootland Watersport de online winkel voor uw watersportplezier

Vanaf € 2.669,00

Evenals de MultiPlus is de Victron Quattro een omvormer en lader ineen. Daarnaast beschikt de Quattro over twee AC-ingangen en maakt automatisch verbinding met de actieve bron. De vele eigenschappen bestaan uit een zuivere sinusgolfomvormer, adaptief opladen, hybride PowerAssist-technologie en meerdere systeemintegratiefuncties, zoals drie- of eenfasebesturing en parallelle besturing.

Twee AC-ingangen met geïntegreerde omschakelaar
De Victron Quattro kan worden aangesloten op twee onafhankelijke AC-bronnen, bijvoorbeeld het elektriciteitsnet en een aggregaat, of twee aggregaten. De Victron Quattro schakelt automatisch over naar de actieve bron.

Twee AC-uitgangen
De hoofduitgang heeft een onderbrekingsvrije functionaliteit. De Victron Quattro neemt de voeding van de aangesloten belastingen over in het geval van stroomuitval of als de wal-/aggregaatstroom wordt onderbroken. Dit gaat zo snel (in minder dan 20 milliseconden) dat computers en andere elektronische apparaten ongestoord kunnen blijven functioneren.
De tweede uitgang wordt alleen actief als er wisselspanning beschikbaar is bij één van de ingangen van de Quattro. Belastingen die de accu niet mogen ontladen, zoals een boiler, kunnen op deze uitgang worden aangesloten.

Nagenoeg onbegrensd vermogen dankzij parallelschakeling
Tot 6 Victron Quattro-units kunnen parallel worden geschakeld. Zo kan met zes 48/10000/140 eenheden bijvoorbeeld een uitgangsvermogen van 48kW / 60kVA met 840A laadvermogen worden bereikt.

Drie-faseschakeling
Drie eenheden kunnen worden geconfigureerd voor drie-fase uitgang. Maar dat is nog niet alles: tot 6 sets van drie eenheden kunnen parallel worden geschakeld voor een omvormervermogen van 144kW / 180kVA en een laadcapaciteit van meer dan 2500A.

Bewaking en regeling ter plaatse
Er zijn meerdere opties beschikbaar: Battery Monitor, Multi Control Panel, Ve.Net Blue Power-paneel, Color Control-paneel, smartphone of tablet (Bluetooth Smart), laptop of pc (USB of RS232).

Bewaking en regeling op afstand
Victron Ethernet Remote, Venus GX en het Color Control Panel. Gegevens kunnen, gratis, worden opgeslagen en weergegeven op onze VRM (Victron Remote Management) website.


Unieke productcode (UPC)QUA485000010
ProducttypeC2c_leverancier_ean-barcode
Categorieën Omvormer/acculaders, Omvormers / Laders 48 Volt
Prijs (excl. btw)€ 2.205,79
Prijs (incl. btw)€ 2.669,00
BTW hoog (21%)€ 463,21