0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Welkom bij Bootland!

026 3639961
| Bel ons: Maandag - Vrijdag | 9:00 - 17:00 |

Privacy Policy

Privacy Statement

Bootland.nl ontvangt informatie over haar klanten (hierna: Persoonsgegevens) via de webshop (https://www.bootland.nl)  en website (https://www.bootland.nl). Wij vinden het binnen Bootland.nl uitermate belangrijk dat persoonsgegevens in ons beheer met zorg beschermd worden.

Bootland.nl is wettelijk verantwoordelijk voor de verwerking van deze verkregen persoonsgegevens en wij staan er dan ook op dat onze dienstverlening betrouwbaar, persoonlijk en transparant is. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze klanten/bezoekers precies weten welke persoonsgegevens wij gebruiken voor welke doeleinden. In deze tekst leggen wij u dat zo overzichtelijk mogelijk voor. Het is voor ons van zeer groot belang dat Persoonsgegevens in overeenstemming met de wet- en regelgeving en op zorgvuldige wijze worden verzameld, gebruikt en verwijderd.

Voor de volgende doeleinden verzamelt en verwerkt Bootland.nl uw Persoonsgegevens:

- Het uitvoeren van bestellingen
Voor het verzenden van uw bestelde producten, slaan wij de door u ingevulde adresgegevens op om de bestelling plaats te laten vinden. Deze gegevens worden zorgvuldig bewaard en enkel gebruikt indien u een bestelling hebt geplaatst.

- Uw persoonlijke bestelaccount
De gegevens afkomstig uit uw persoonlijke bestelaccount worden door ons vastgelegd om u zo voldoende van dienst te kunnen zijn.

- Gerichte nieuwsbrieven
Op basis van de door ons zorgvuldig opgedane en bewaarde gegevens kunnen wij inzetten om gerichte nieuwsbrieven te sturen, indien u aangeeft deze wenst te ontvangen. Op deze manier proberen wij u zo persoonlijk mogelijk van dienst te zijn.

- Informatievoorziening en klachtenafhandeling
Wanneer u contact met ons opneemt, zullen wij de door u opgegeven Persoonsgegevens opslaan en gebruiken voor het voorzien van informatie en het behandelen van eventuele klachten.

 

Bootland.nl verkoopt uw gegevens niet

Bootland.nl zal uw Persoonsgegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Indien u wilt weten welke Persoonsgegevens wij van u in ons bezit hebben, kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u deze informatie dan verstrekken. Mocht u deze gegevens willen corrigeren, dan zullen wij uw verzoek in behandeling nemen.

Om uw Persoonsgegevens te verwerken maken wij te allen tijde gebruik van een beveiligde SSL-verbinding.

Wanneer er op de website https://www.bootland.nl gelinkt wordt naar websites van derde partijen, zijn wij niet verantwoordelijk voor de omgang met uw Persoonsgegevens door deze partijen. Hiervoor verwijzen wij u door naar de Privacyverklaring van de externe website.

 

Cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Bootland.nl gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het winkelen bij Bootland.nl geen cookies ontvangt.

Vanaf 5 juni 2012 is in Nederland artikel 11.7.a van de Telecommunicatiewet ingetreden, ook wel de “Cookiewet” genoemd.
Graag informeren wij u of en wat er voor u van toepassing is met betrekking tot het gebruik van cookies binnen onze webwinkel.

Onze webwinkel maakt gebruik van 'functionele cookies' en zijn in deze vorm vrijgesteld van het vragen om strikte toestemming aan bezoekers.
Bij functionele cookies moet u denken aan het opslaan van gebruikersvoorkeuren, zoals gevulde winkelwagens, accountinstellingen, inlogsessies en andere zaken die bedoeld zijn voor een functionele werking van onze webwinkel (direct) ten behoeve van u als klant.

De Cookiewet is voornamelijk bedoeld voor trackingcookies van adverteerders en daar maken wij geen gebruik van.

 

Dit Privacy Statement kan wijzigen indien nieuwe ontwikkelingen daar aanleiding toe geven. Het meest actuele Privacy Statement kunt u vinden op de website: https://www.bootland.nl.

Indien u vragen heeft over dit Privacy Statement, kunt u contact met ons opnemen:

Bootland.nl
Simon Stevinweg 17
6827BS Arnhem

info@bootland.nl

 

Arnhem, mei 2018