0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Welkom bij Bootland!

026 3639961
| Bel ons: Maandag - Vrijdag | 9:00 - 17:00 |

Victron Phoenix MultiPlus Compact 12/1600-70-16

Meer afbeeldingen

Victron Phoenix MultiPlus Compact 12/1600-70-16

SKU:CMP121620000

Schrijf de eerste review over dit product

€ 1.139,00
Multi-functioneel en eindelijk voldoende walstroom en vermogen! De basis van de multi is een zeer krachtige sinusomvormer, 4-traps acculader en omschakelautomaat in een compacte behuizing. Daarnaast heeft de Multi/MultiPlus een aantal unieke eigenschappen, o.a. Powercontrol en PowerAssist.

Ingangsspanningsbereik : 9,5-17 Vdc
Continu vermogen : 1300 W
Piek vermogen : 3000 W
Uitgangsspanning : 230 Vac
Laadstroom : 70 A
Afmetingen (hxbxd in mm) : 375x214x110

Unieke PowerAssist functionaliteit
Met de MultiPlus kunt u méér stroom afnemen dan uw netaansluiting of generator toelaat. Tijdelijk te weinig stroom dan "helpt de MultiPlus mee" met energie uit de accu. Nog stroom over? De MultiPlus maakt er gebruik van om de accu te laden. Ideaal als u op de camping, markt, haven etc. bent en u wilt bijvoorbeeld een Senseo gebruiken. Met de MultiPlus gaat de zekering van de walaansluiting/netaansluiting er Niet uit!

Stroom zonder onderbreking (UPS functie)
In geval van een netspanningstoring of wanneer de generator wordt uitgeschakeld zal de Multi overschakelen van lader bedrijf op omvormer bedrijf en de voeding van de aangesloten apparaten overnemen. Dit gaat zo snel dat computers en andere elektronische apparaten ongestoord blijven functioneren.

Praktisch onbegrensd vermogen dankzij parallel schakeling
Tot zes Multi's kunnen parallel geschakeld worden om een hoger uitgangsvermogen te bereiken. Drie fase krachtstroom is ook mogelijk. Op onze datasheets kunt u zien welke modellen deze mogelijkheden wel en niet hebben.

Deze multiplus is het meest verkochte model, zeer geschikt voor het gebruik van o.a. Nespresso en Senseo.
Multi-functioneel en eindelijk voldoende walstroom en vermogen! De basis van de multi is een zeer krachtige sinusomvormer, 4-traps acculader en omschakelautomaat in een compacte behuizing. Daarnaast heeft de Multi/MultiPlus een aantal unieke eigenschappen, o.a. Powercontrol en PowerAssist. Ingangsspanningsbereik : 9,5-17 Vdc Continu vermogen : 1300 W Piek vermogen : 3000 W Uitgangsspanning : 230 Vac Laadstroom : 70 A Afmetingen (hxbxd in mm) : 375x214x110 Unieke PowerAssist functionaliteit Met de MultiPlus kunt u méér stroom afnemen dan uw netaansluiting of generator toelaat. Tijdelijk te weinig stroom dan "helpt de MultiPlus mee" met energie uit de accu. Nog stroom over? De MultiPlus maakt er gebruik van om de accu te laden. Ideaal als u op de camping, markt, haven etc. bent en u wilt bijvoorbeeld een Senseo gebruiken. Met de MultiPlus gaat de zekering van de walaansluiting/netaansluiting er Niet uit! Stroom zonder onderbreking (UPS functie) In geval van een netspanningstoring of wanneer de generator wordt uitgeschakeld zal de Multi overschakelen van lader bedrijf op omvormer bedrijf en de voeding van de aangesloten apparaten overnemen. Dit gaat zo snel dat computers en andere elektronische apparaten ongestoord blijven functioneren. Praktisch onbegrensd vermogen dankzij parallel schakeling Tot zes Multi's kunnen parallel geschakeld worden om een hoger uitgangsvermogen te bereiken. Drie fase krachtstroom is ook mogelijk. Op onze datasheets kunt u zien welke modellen deze mogelijkheden wel en niet hebben. Deze multiplus is het meest verkochte model, zeer geschikt voor het gebruik van o.a. Nespresso en Senseo.

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren