0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Welkom bij Bootland!

026 3639961
| Bel ons: Maandag - Vrijdag | 9:00 - 17:00 |

VE Transfer Switch 5kVA/230V

Meer afbeeldingen

VE Transfer Switch 5kVA/230V

SKU:COS230502100

Schrijf de eerste review over dit product

€ 357,00
De TRANSFER SWITCH is een speciaal ontwikkelde omschakelautomaat om razendsnel en volautomatisch te kunnen schakelen tussen verschillende stroombronnen; bijvoorbeeld tussen een generator en de walstroom of tussen een omvormer en de walstroom. Deze TRANSFER SWITCH heeft twee (2) ingangen en slechts een (1) uitgang en schakelt volautomatisch de beschikbare AC stroombron door naar de uitgang. Deze TRANSFER SWITCH werkt met alle VICTRON omvormer systemen. Let wel op het maximaal te schakelen vermogen; dit moet overeenkomen met het maximale omvormer en/of walstroom vermogen.
De TRANSFER SWITCH functioneert ook als een als een zgn. noodstroom- of back-up systeem; zodra de netspanning wegvalt schakelt hij automatisch over naar bv een omvormer systeem. Op deze manier kan vaak veel schade worden voorkomen.
De TRANSFER SWITCH is een speciaal ontwikkelde omschakelautomaat om razendsnel en volautomatisch te kunnen schakelen tussen verschillende stroombronnen; bijvoorbeeld tussen een generator en de walstroom of tussen een omvormer en de walstroom. Deze TRANSFER SWITCH heeft twee (2) ingangen en slechts een (1) uitgang en schakelt volautomatisch de beschikbare AC stroombron door naar de uitgang. Deze TRANSFER SWITCH werkt met alle VICTRON omvormer systemen. Let wel op het maximaal te schakelen vermogen; dit moet overeenkomen met het maximale omvormer en/of walstroom vermogen. De TRANSFER SWITCH functioneert ook als een als een zgn. noodstroom- of back-up systeem; zodra de netspanning wegvalt schakelt hij automatisch over naar bv een omvormer systeem. Op deze manier kan vaak veel schade worden voorkomen.

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren