0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Welkom bij Bootland!

026 3639961
| Bel ons: Maandag - Vrijdag | 9:00 - 17:00 |

Ontvochtiger Superdry

Meer afbeeldingen

Ontvochtiger Superdry

SKU:308150

Schrijf de eerste review over dit product

€ 19,95
Deze krachtige en effectieve ontvochtiger is in eerste instantie ontwikkeld om scheepsladingen in afgesloten ruimten te beschermen tegen schimmel- en roestvorming door hoge luchtvochtigheid.

Vanaf nu is Superdryers ook beschikbaar voor huiselijke en recreatieve toepassingen zoals boten, caravans, campers.

De speciale samenstelling van het absorptiemateriaal zorgt ervoor dat de ontvochtiger tot 200% van zijn eigen droog gewicht absorbeert en het geabsorbeerde vocht omzet in een veilige gel.

De diverse bakjes in de betreffende ruimtes zijn dus overbodig, is het vocht eenmaal opgenomen door Superdryers dan kan het er niet meer uit! Bij conventionele ontvochtigers wordt vocht verzameld in een afdruipbak. Dit vocht is erg agressief en dus zeker tijdens het varen in het seizoen uiterst onpraktisch. En iedere watersporter weet, ook na de winterstalling in het voor en naseizoen kan het aan boord erg vochtig zijn!

Afhankelijk van het volume én de vochtigheid van de betreffende omgeving is de werking van de ontvochtiger 1 tot 6 maanden. In de praktijk betekent dit dat één verpakking SuperDryers voldoende is voor een boot tot ca. 10 meter.

Het gebruik is heel eenvoudig. Verwijder het plastic rond de verpakking en plaats het in de te ontvochtigen ruimte. De 1 kg zak is uitermate geschikt voor de open ruimte, bijvoorbeeld een kajuit. De 100 g verpakkingen zijn ideaal voor lades, de electrische aansluitkast, de kledingkast, de voorraadkast, etc. De 1 kg zak is goed voor 2 liter vochtabsorptie, de 100 gram verpakkingen voor 0,2 liter elk.

Wanneer de ontvochtiger "vol" is, dan is het formaat en gewicht toegenomen en voelt de verpakking rubberachtig aan. Eenvoudig te verwijderen als afval bestemd voor de vuilnisbak, dus milieuvriendelijk.

Inhoud verpakking: 1x 1 kg en 5x 100 g (met ophangmogelijkheid)
Deze krachtige en effectieve ontvochtiger is in eerste instantie ontwikkeld om scheepsladingen in afgesloten ruimten te beschermen tegen schimmel- en roestvorming door hoge luchtvochtigheid. Vanaf nu is Superdryers ook beschikbaar voor huiselijke en recreatieve toepassingen zoals boten, caravans, campers. De speciale samenstelling van het absorptiemateriaal zorgt ervoor dat de ontvochtiger tot 200% van zijn eigen droog gewicht absorbeert en het geabsorbeerde vocht omzet in een veilige gel. De diverse bakjes in de betreffende ruimtes zijn dus overbodig, is het vocht eenmaal opgenomen door Superdryers dan kan het er niet meer uit! Bij conventionele ontvochtigers wordt vocht verzameld in een afdruipbak. Dit vocht is erg agressief en dus zeker tijdens het varen in het seizoen uiterst onpraktisch. En iedere watersporter weet, ook na de winterstalling in het voor en naseizoen kan het aan boord erg vochtig zijn! Afhankelijk van het volume én de vochtigheid van de betreffende omgeving is de werking van de ontvochtiger 1 tot 6 maanden. In de praktijk betekent dit dat één verpakking SuperDryers voldoende is voor een boot tot ca. 10 meter. Het gebruik is heel eenvoudig. Verwijder het plastic rond de verpakking en plaats het in de te ontvochtigen ruimte. De 1 kg zak is uitermate geschikt voor de open ruimte, bijvoorbeeld een kajuit. De 100 g verpakkingen zijn ideaal voor lades, de electrische aansluitkast, de kledingkast, de voorraadkast, etc. De 1 kg zak is goed voor 2 liter vochtabsorptie, de 100 gram verpakkingen voor 0,2 liter elk. Wanneer de ontvochtiger "vol" is, dan is het formaat en gewicht toegenomen en voelt de verpakking rubberachtig aan. Eenvoudig te verwijderen als afval bestemd voor de vuilnisbak, dus milieuvriendelijk. Inhoud verpakking: 1x 1 kg en 5x 100 g (met ophangmogelijkheid)

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren