Verzendkosten NL €6,95 & BE €9,95

Verzendkosten NL €6,95 & BE €9,95 |

  • Bootland Watersport de online winkel voor uw watersportplezier

Vanaf € 605,00

Een zonnelader verzamelt energie van uw zonnepanelen en slaat deze op in uw accu's. Met de nieuwste en snelste technologie maximaliseert SmartSolar deze energie-oogst door intelligente aansturing, zodat een volledige oplading in de kortst mogelijke tijd wordt gerealiseerd. SmartSolar houdt de accu in goede conditie en verlengt zo de levensduur.

Door constant de door uw zonnepanelen geproduceerde spanning en stroom in de gaten te houden zorgt de MPPT-technologie ervoor dat het beschikbare vermogen van uw panelen volledig wordt benut en voor opslag wordt geoogst. Het voordeel hiervan is het meest merkbaar als de hemel deels bewolkt is en de lichtintensiteit voortdurend wisselt.

Regel en bewaak de omvangrijke eigenschappen van uw SmartSolar MPPT-lader op afstand met ingebouwde Bluetooth door deze via VictronConnect te koppelen aan uw smartphone of andere apparaten. Als uw installatie is aangesloten op het internet dan biedt het Victron Remote Management Portal (VRM) toegang tot het volledige vermogen van uw MPPT, altijd en overal; beide diensten zijn gratis. Bij afgelegen installaties - zelfs als er geen internetaansluiting of telefoonsignaal in de buurt is - kunt u uw MPPT in de gaten houden door een Bluetooth-koppeling met een LoRaWAN (long range wide area network) apparaat dat optioneel beschikbaar is.

Door het SmartSolar Control Display toe te voegen, kunt u de toestand van uw lader en de accu-opslag gemakkelijk in de gaten houden. Sluit het gewoon aan op de voorkant van uw MPPT-lader en u wordt voorzien van real-time bewaking en instelmogelijkheden.


Unieke productcode (UPC)SCC115045210L
ProducttypeC2c_leverancier_ean-barcode
Categorieën Zonnepanelen
Prijs (excl. btw)€ 500,00
Prijs (incl. btw)€ 605,00
BTW hoog (21%)€ 105,00