0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Welkom bij Bootland!

026 3639961
| Bel ons: Maandag - Vrijdag | 9:00 - 17:00 |

Omnia oven

Meer afbeeldingen

Omnia oven

SKU:307180

Schrijf de eerste review over dit product

€ 44,95
Omnia bestaat uit drie delen: onderstel van plaatstaal dat met de centrumopening recht boven de vlam of op het midden van de plaat wordt gezet, een aluminium bakvorm met centrumopening voor verspreiding van de bovenwarmte en een aluminium deksel.

De vorm heeft een inhoud van 2 liter en moet tijdens het bakken op het onderstel staan met het deksel erop. Het deksel heeft openingen voor afvoer van waterdamp en het is zo hoog dat cakes en brood voldoende kunnen rijzen.

Alle soorten "bake off" brood, zoals stokbrook, croissantjes en de meeste broodmixen, zijn eenvoudig in de Omnia te gebruiken.
Omnia bestaat uit drie delen: onderstel van plaatstaal dat met de centrumopening recht boven de vlam of op het midden van de plaat wordt gezet, een aluminium bakvorm met centrumopening voor verspreiding van de bovenwarmte en een aluminium deksel. De vorm heeft een inhoud van 2 liter en moet tijdens het bakken op het onderstel staan met het deksel erop. Het deksel heeft openingen voor afvoer van waterdamp en het is zo hoog dat cakes en brood voldoende kunnen rijzen. Alle soorten "bake off" brood, zoals stokbrook, croissantjes en de meeste broodmixen, zijn eenvoudig in de Omnia te gebruiken.

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren