0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Welkom bij Bootland!

026 3639961
| Bel ons: Maandag - Vrijdag | 9:00 - 17:00 |

Koelladebox inbouw compressor Coolmatic

Meer afbeeldingen

Koelladebox inbouw compressor Coolmatic

SKU:SKU2850

Schrijf de eerste review over dit product

€ 675,00
De compressor gekoelde ladebox van Coolmatic maakt gebruik van vaak onbenutte ruimtes in het schip. Bijvoorbeeld in de kombuis, onder zitbanken, buiten in de kuip van sloepen... eigenlijk overal waar zich een onbenutte ruimte voordoet.

De koelladebox maakt gebruik van de bekende BD-35 compressor die garant staat voor een optimale koeling gekoppeld aan laag stroomverbruik. De compressor zit standaard aan de achterzijde van de box bevestigd, maar kan ook afgenomen worden.

* Verplichte velden

€ 675,00
De compressor gekoelde ladebox van Coolmatic maakt gebruik van vaak onbenutte ruimtes in het schip. Bijvoorbeeld in de kombuis, onder zitbanken, buiten in de kuip van sloepen... eigenlijk overal waar zich een onbenutte ruimte voordoet. De koelladebox maakt gebruik van de bekende BD-35 compressor die garant staat voor een optimale koeling gekoppeld aan laag stroomverbruik. De compressor zit standaard aan de achterzijde van de box bevestigd, maar kan ook afgenomen worden. Specificaties: inhoud 30 liter spanning 12 of 24 Volt dc gemiddeld opgenomen vermogen 40 Watt temperatuurbereik -2°C tot 12°C afmetingen (bxhxd) 440 x 250 x 730 mm gewicht ca. 18 kg

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren