0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Welkom bij Bootland!

026 3639961
| Bel ons: Maandag - Vrijdag | 9:00 - 17:00 |

Victron Phoenix Omvormer Compact 12/1200

Meer afbeeldingen

Victron Phoenix Omvormer Compact 12/1200

SKU:CIN121220000

Schrijf de eerste review over dit product

€ 738,99
Deze omvormers staan bekend om hun enorme prestaties, betrouwbaarheid en lange levensduur. De Phoenix-serie wordt vanwege zijn zuiver sinusvormige spanning in allerlei geavanceerde industriële / recreatieve toepassingen gebruikt.
Ingangsspanning bereik : 9,5-16,0 VDC
Continu vermogen : 1000 W
Piekvermogen : 2400 W
Uitgangsspanning : 230 V
Afmetingen : 375 x 214 x 110
De Phoenix Omvormers zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik en geschikt voor zeer uiteenlopende toepassingen. Dankzij hybride HF technologie gaan uitzonderlijke specificaties en mogelijkheden gepaard met licht gewicht en geringe afmetingen. De Victron Phoenix sinusomvormers zijn de meest geavanceerde omvormers die overal in professionele energiesystemen, maar ook in uw boot, caravan of vrachtwagen kunnen worden toegepast. Ze zijn zeer geschikt voor apparaten die een hoog startvermogen vragen zoals koelkasten, vrieskasten, magnetrons en airconditioners. Lees voor meer informatie de productsheet!

Het is niet mogelijk om op deze omvormer een Senseo of Nespresso koffiemachine aan te sluiten.
Deze omvormers staan bekend om hun enorme prestaties, betrouwbaarheid en lange levensduur. De Phoenix-serie wordt vanwege zijn zuiver sinusvormige spanning in allerlei geavanceerde industriële / recreatieve toepassingen gebruikt. Ingangsspanning bereik : 9,5-16,0 VDC Continu vermogen : 1000 W Piekvermogen : 2400 W Uitgangsspanning : 230 V Afmetingen : 375 x 214 x 110 De Phoenix Omvormers zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik en geschikt voor zeer uiteenlopende toepassingen. Dankzij hybride HF technologie gaan uitzonderlijke specificaties en mogelijkheden gepaard met licht gewicht en geringe afmetingen. De Victron Phoenix sinusomvormers zijn de meest geavanceerde omvormers die overal in professionele energiesystemen, maar ook in uw boot, caravan of vrachtwagen kunnen worden toegepast. Ze zijn zeer geschikt voor apparaten die een hoog startvermogen vragen zoals koelkasten, vrieskasten, magnetrons en airconditioners. Lees voor meer informatie de productsheet! Het is niet mogelijk om op deze omvormer een Senseo of Nespresso koffiemachine aan te sluiten.

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren