0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Welkom bij Bootland!

026 3639961
| Bel ons: Maandag - Vrijdag | 9:00 - 17:00 |

Victron Phoenix Omvormer 12/3000

Meer afbeeldingen

Victron Phoenix Omvormer 12/3000/120-16

SKU:PIN123020001

Schrijf de eerste review over dit product

€ 1.580,00

Deze omvormers staan bekend om hun enorme prestaties, betrouwbaarheid en lange levensduur. De Phoenix-serie wordt vanwege zijn zuiver sinusvormige spanning in allerlei geavanceerde toepassingen gebruikt.

Ingangsspanning bereik: 9,5-17,0 VDC
Continu vermogen: 3000 W
Piekvermogen: 6000 W
Uitgangsspanning: 230 V
Afmetingen: 362 x 258 x 218

SinusMax – Superieure techniek
De Phoenix omvormers zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik en zijn geschikt voor zeer uiteenlopende toepassingen. Dankzij hybride HF technologie gaan uitzonderlijke specificaties en mogelijkheden gepaard met licht gewicht en geringe afmetingen.

Extra hoog startvermogen
Een belangrijke eigenschap van de SinusMax technologie is het hoge piekvermogen. De Phoenix omvormers zijn daarom zeer geschikt voor apparaten die een hoog startvermogen vragen zoals koelkasten, vrieskasten, elektromotoren en airconditioners.

Praktisch onbegrensd vermogen dankzij parallelschakeling
Twee tot zes Phoenix omvormers kunnen parallel geschakeld worden. Zo kan met 6 stuks Phoenix 24/5000 een uitgangsvermogen van 24kW / 30kVA bereikt worden. De omvormers kunnen bovendien in 3 fase configuratie geschakeld worden.

Overschakelen naar een andere voedingsbron: de volautomatische omschakelautomaat
Indien automatische omschakeling gewenst is, adviseren wij een equivalent model uit de MultiPlus serie toe te passen. De MultiPlus heeft een geïntegreerde omschakel automaat en de laadfunctie kan uitgeschakeld worden. De omschakeltijd van de MultiPlus is zo kort dat computers en andere gevoelige apparaten ongestoord blijven functioneren.

Computer aansluiting
Alle Phoenix omvormers met een vermogen van 1200VA of meer zijn voorzien van een interactieve RS-485 aansluiting. Met de VEConfigure software (gratis beschikbaar) en de MK3-USB VE.Bus naar USB interface kunnen alle parameters op eenvoudige wijze ingesteld en uitgelezen worden. De Phoenix omvormers kunnen aangesloten worden op ons VENet netwerk, of op andere computer gestuurde management systemen.

Nieuwe hoog-vermogen toepassingen
Het enorme uitgangsvermogen dat bereikt wordt door parallelschakeling van Phoenix omvormers biedt brede mogelijkheden.

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren