Verzendkosten NL €6,95 & BE €9,95 | Winkel in Arnhem open: Ma - Vrij | 09:00 - 17:00 |

Verzendkosten NL €6,95 & BE €9,95 |
Winkel in Arnhem open: Ma - Vrij: 09:00 - 17:00

€ 29,95 € 26,50

Gebruik Hadex® Drinkwater Desinfectiemiddel om uw drinkwater schoon te houden. Bacteriën, algen en andere micro-organismen kunnen zeer snel groeien in water waardoor het gauw kan bederven. Hadex® is een op natriumhypochloriet gebaseerd, veilig, effectief en continu desinfectiemiddel voor drinkwater, waarmee u besmetting voorkomt en het water in goede conditie houdt. Ook zorgt het ervoor dat watertanks, -leidingen en -toevoersystemen schoon blijven. Hadex® is heel zuiver en stabiel en mengt zich snel en eenvoudig met water. Makkelijk in gebruik en zeer lang houdbaar.

Gebruiksaanwijzing. Hadex® is klaar om meteen gebruikt te worden en kan met behulp van het bijbehorende bekertje nauwkeurig worden gedoseerd. Omdat het een vloeibaar product is en zich eenvoudig mengt met water, kan het makkelijk aan het water worden toegevoegd via de tankopening of vulpijp. Het desinfectieproces start onmiddellijk en na een half uur (bij normale dosering) is het water al gereed voor consumptie.

1. Dosering start van het recreatieseizoen: 10 ml op 25 l water. Met deze schokbehandeling bestrijdt u besmettingen in uw watertanks en -leidingen. Minimaal 24 uur laten inwerken en daarna het hele systeem naspoelen.

2. Dosering tijdens het seizoen: 2-10 ml op 50 l water, afhankelijk van de waterkwaliteit. Bij elke nieuwe tankbeurt voegt u een hoeveelheid toe, afhankelijk van de grootte van uw tank. Na 30 minuten is het water gezuiverd en klaar voor veilig gebruik. Als het drinkwater langere tijd (>2 weken) in de tank staat, dient u regelmatig deze dosering aan het water toe te voegen.


Unieke productcode (UPC)0900-HDEX
ProducttypeC2c_leverancier_ean-barcode
Categorieën Accessoires voor drinkwater, Starbrite - Toilet en drinkwater
Prijs (excl. btw)€ 21,90
Prijs (incl. btw)€ 26,50
BTW hoog (21%)€ 4,60
Van prijs 29,95