0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Welkom bij Bootland!

026 3639961
| Bel ons: Maandag - Vrijdag | 9:00 - 17:00 |

Navionics Mobile Smartphone kaartplotter

Meer afbeeldingen

Navionics Mobile Smartphone kaartplotter

SKU:443100

Schrijf de eerste review over dit product

€ 89,95
Meer navigatiemogelijkheden vanaf nu beschikbaar met Navionics Mobile, de nieuwe cartografie die uw SmartPhone verandert in een nautische kaartplotter.

Een kaartplotter die u overal mee kunt nemen met de duidelijkheid en het detail van de meest geavanceerde maritieme cartografie.

Navionics Mobile maakt het mogelijk om uw GPS positie te zien op de kaart, deze te bewegen, in en uit te zoomen, kaartdetails en beschrijvingen van navigatie hulpmiddelen te zien, te kiezen uit dag en nachtweergave en nog veel meer. Navionics Mobile heeft niet de uitgebreide navigatiemogelijkheden die een echte kaartplotter wel heeft.

Navionics Mobile kaarten kunnen gemakkelijk worden gedownload van internet en dan worden opgeslagen op uw SmartPhone. Daarna kunt u simpel navigeren op uw telefoon zonder verbinding met het netwerk van de telefoonprovider en zonder verdere kosten.

Navionics Mobile werkt simpel. Download de viewer gratis op www.navionics.com of de iTunes store van Apple. Schaf daarna de Navionics Mobile XL9 naar keuze aan met gebruik van de Navionics Mobile kraskaart. Deze is verkrijgbaar via uw watersportdealer.
Meer navigatiemogelijkheden vanaf nu beschikbaar met Navionics Mobile, de nieuwe cartografie die uw SmartPhone verandert in een nautische kaartplotter. Een kaartplotter die u overal mee kunt nemen met de duidelijkheid en het detail van de meest geavanceerde maritieme cartografie. Navionics Mobile maakt het mogelijk om uw GPS positie te zien op de kaart, deze te bewegen, in en uit te zoomen, kaartdetails en beschrijvingen van navigatie hulpmiddelen te zien, te kiezen uit dag en nachtweergave en nog veel meer. Navionics Mobile heeft niet de uitgebreide navigatiemogelijkheden die een echte kaartplotter wel heeft. Navionics Mobile kaarten kunnen gemakkelijk worden gedownload van internet en dan worden opgeslagen op uw SmartPhone. Daarna kunt u simpel navigeren op uw telefoon zonder verbinding met het netwerk van de telefoonprovider en zonder verdere kosten. Navionics Mobile werkt simpel. Download de viewer gratis op www.navionics.com of de iTunes store van Apple. Schaf daarna de Navionics Mobile XL9 naar keuze aan met gebruik van de Navionics Mobile kraskaart. Deze is verkrijgbaar via uw watersportdealer.

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren