0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Welkom bij Bootland!

026 3639961
| Bel ons: Maandag - Vrijdag | 9:00 - 17:00 |

NASA Clipper Weatherman radio telex ontvanger

Meer afbeeldingen

NASA Clipper Weatherman radio telex ontvanger

SKU:440821

Schrijf de eerste review over dit product

€ 430,00
De Weatherman bestaat uit een gesynchroniseerde HF ontvanger, een sterke computer en een hoog contrast display. Tezamen vormt dit een RTTY ontvanger die geschikt is voor het ontvangen van weerrapporten en voorspellingen die verzorgt worden door de Duitse Weerdienst uit Hamburg.

De dekking voor deze berichten loopt, met de klok mee gekeken, vanaf de oostelijke Middellandse zee via het Engelse Kanaal naar de noordelijke Atlantische oceaan en de Baltische zee.
Dagelijks worden er op gezette tijden en frequenties weerberichten uitgezonden voor deze gebieden. U kunt de berichten voor het hele gebied of delen daarvan ontvangen, naar gelang uw instellingen.
De Weatherman is zeer handig in gebruik en geeft u een voorspelling van het weer voor een periode van maximaal 5 dagen vooruit.
De Weatherman bestaat uit een gesynchroniseerde HF ontvanger, een sterke computer en een hoog contrast display. Tezamen vormt dit een RTTY ontvanger die geschikt is voor het ontvangen van weerrapporten en voorspellingen die verzorgt worden door de Duitse Weerdienst uit Hamburg. De dekking voor deze berichten loopt, met de klok mee gekeken, vanaf de oostelijke Middellandse zee via het Engelse Kanaal naar de noordelijke Atlantische oceaan en de Baltische zee. Dagelijks worden er op gezette tijden en frequenties weerberichten uitgezonden voor deze gebieden. U kunt de berichten voor het hele gebied of delen daarvan ontvangen, naar gelang uw instellingen. De Weatherman is zeer handig in gebruik en geeft u een voorspelling van het weer voor een periode van maximaal 5 dagen vooruit. Technische gegevens Weatherman Voltage 12 volt Frequenties Engelstalig DK9 op 10.1008 MHZ DK7 op 7646 MHZ DK2 op 4583 MHZ Frequenties Duitstalig DDH op 4583 MHZ Verdere gegevens overeenkomstig Nasa Clipper navtex

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren