0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Welkom bij Bootland!

026 3639961
| Bel ons: Maandag - Vrijdag | 9:00 - 17:00 |

Geonav kaartplotter fishfinder 7 Wide Net

Meer afbeeldingen

Geonav kaartplotter fishfinder 7 Wide Net

SKU:442815

Schrijf de eerste review over dit product

€ 999,00
Eenvoudig, veelzijdig en krachtig

De Geonav 7 Wide Net is het laatste nieuwe model in de Geonav range, waarin een kaartplotter gecombineerd wordt met een fishfinder; enorm veelzijdig!
De Geonav 7 Wide Net heeft een LCD TFT transflective display wat gegarandeerd ontspiegeld en condensvrij is en wat zelfs onder het meest felle zonlicht perfect afleesbaar is. Voorzien van achtergrond verlichting en dim mogelijkheden voor nachtgebruik. Nieuwe informatie schermen zijn optimaal om een intuitieve bediening van de Geonav 7 Wide Net te geven, ten einde een optimaal gebruiksgemak te creëren.
De Geonav 7 Wide Net kan aangesloten worden op de Geonav F170 Fishfinder unit en één van de bijpassende transducers.

De innovatieve split-scherm functie geeft de mogelijkheid om volledige controle te houden op tegelijkertijd de kaart en gekozen route en de fishfinder informatie. Verschillende combinties zijn mogelijk: 2D of 3D kaarten, fishfinder, positie gegevens of de kaart of fishfinder in volledige weergave.

Nieuw in de Geonav 7 Wide Net :
. Barometer met grafische weergave van de luchtdruktrend over de laatste 48 uur en weersvoorspelling.
. Ethernet netwerk aansluiting waardoor twee of meer Geonav 7 Wide Net plotters met elkaar samen kunnen werken
. AIS funtie: weergave van AIS echo's en hun gegevens op het kaartplotterscherm en geintegreerd in het de Navionics kaart. Hiervoor is aansluiting op de Geonav Easy ontvanger.

* Ontspiegeld en helder scherm. Gegarandeerd condens vrij
* Autozoom, Screen Amplifier (2/3 van het beeld voor het schip), kaartrotatie, Overzoom (1/8' kaartschaal)
* Geschikt voor Navionics Gold en Platinum
* Handige Snap-On montage beugel
* Splitschermen
* Barometer met grafische weergave van de luchtdruk en weersvoorspelling
Eenvoudig, veelzijdig en krachtig De Geonav 7 Wide Net is het laatste nieuwe model in de Geonav range, waarin een kaartplotter gecombineerd wordt met een fishfinder; enorm veelzijdig! De Geonav 7 Wide Net heeft een LCD TFT transflective display wat gegarandeerd ontspiegeld en condensvrij is en wat zelfs onder het meest felle zonlicht perfect afleesbaar is. Voorzien van achtergrond verlichting en dim mogelijkheden voor nachtgebruik. Nieuwe informatie schermen zijn optimaal om een intuitieve bediening van de Geonav 7 Wide Net te geven, ten einde een optimaal gebruiksgemak te creëren. De Geonav 7 Wide Net kan aangesloten worden op de Geonav F170 Fishfinder unit en één van de bijpassende transducers. De innovatieve split-scherm functie geeft de mogelijkheid om volledige controle te houden op tegelijkertijd de kaart en gekozen route en de fishfinder informatie. Verschillende combinties zijn mogelijk: 2D of 3D kaarten, fishfinder, positie gegevens of de kaart of fishfinder in volledige weergave. Nieuw in de Geonav 7 Wide Net : . Barometer met grafische weergave van de luchtdruktrend over de laatste 48 uur en weersvoorspelling. . Ethernet netwerk aansluiting waardoor twee of meer Geonav 7 Wide Net plotters met elkaar samen kunnen werken . AIS funtie: weergave van AIS echo's en hun gegevens op het kaartplotterscherm en geintegreerd in het de Navionics kaart. Hiervoor is aansluiting op de Geonav Easy ontvanger. * Ontspiegeld en helder scherm. Gegarandeerd condens vrij * Autozoom, Screen Amplifier (2/3 van het beeld voor het schip), kaartrotatie, Overzoom (1/8' kaartschaal) * Geschikt voor Navionics Gold en Platinum * Handige Snap-On montage beugel * Splitschermen * Barometer met grafische weergave van de luchtdruk en weersvoorspelling

Extra informatie

Fabrikant Nee
Leverancier Technautic
EAN/Barcode N/B

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.