0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Welkom bij Bootland!

026 3639961
| Bel ons: Maandag - Vrijdag | 9:00 - 17:00 |

Geonav G10 Multi Functie Display

Meer afbeeldingen

Geonav G10 Multi Functie Display

SKU:443260

Schrijf de eerste review over dit product

€ 3.795,00
Geonav G10

Met een uiterlijk dat de moeite waard is, is het G10 Multi-functie Display ook een genot in het gebruik. De exclusieve BlueLogic™ gebruikersinterface en het ergonomische controle paneel maakt navigeren met de G10 en haar brede scala aan mogelijkheden simpel, snel en gemakkelijk en biedt de fraaiste grafische weergave van een navigatiesysteem ooit.

BlueLogic™ gebruikersinterface
Eindelijk: voor geavanceerde techniek heeft u geen hogeschool opleiding meer nodig. De exclusieve BlueLogic™ gebruikersinterface laat u door schermen heen navigeren en menu's opvragen als uw tweede natuur. Van de dynamische weergaveselectie van de HaloView rotatie tot de meest gebruikte functie van het XPress menu, u vindt de functie die u zoekt sneller en meer instinctief dan met ieder ander multifunctioneel navigatiesysteem.

Ergonomisch controle paneel: Ervaar gemakkelijke, natuurlijke controle met ergonomisch, precieze en gevoelige bedieningsknoppen en joystick. LED achtergrondverlichting voegt een stijlvol accent en goede zichtbaarheid 's nachts toe.

1 GHz Intel® Celeron® Processor en 2GB Ram: Maak gebruik van de snelste ingebouwde processor om kaarten, radar en Multi-sensor schermen met de scherpste details te bekijken met lichtsnelheid.

UltraClear Display™: Geniet van maximale afleesbaarheid zelfs in direct zonlicht en bij niets ontziende condities op zee, met het heldere, glasgebonden LCD scherm.

Quick Connect™ Data poort: De G12 is het enige Multi functionele navigatie display dat USB poorten aan de voorzijde van het toestel biedt. Deze waterdichte data ingangen maakt het mogelijk om USB toepassingen aan te sluiten plus tot twee SD geheugenkaarten voor toegang tot elektronische kaarten en om waypoints op te kunnen slaan.

Vlak ontwerp: Perfect in harmonie met het ontwerp van uw dashboard met de vlakke inbouwmogelijkheden van de G12.
Geonav G10 Met een uiterlijk dat de moeite waard is, is het G10 Multi-functie Display ook een genot in het gebruik. De exclusieve BlueLogic™ gebruikersinterface en het ergonomische controle paneel maakt navigeren met de G10 en haar brede scala aan mogelijkheden simpel, snel en gemakkelijk en biedt de fraaiste grafische weergave van een navigatiesysteem ooit. BlueLogic™ gebruikersinterface Eindelijk: voor geavanceerde techniek heeft u geen hogeschool opleiding meer nodig. De exclusieve BlueLogic™ gebruikersinterface laat u door schermen heen navigeren en menu's opvragen als uw tweede natuur. Van de dynamische weergaveselectie van de HaloView rotatie tot de meest gebruikte functie van het XPress menu, u vindt de functie die u zoekt sneller en meer instinctief dan met ieder ander multifunctioneel navigatiesysteem. Ergonomisch controle paneel: Ervaar gemakkelijke, natuurlijke controle met ergonomisch, precieze en gevoelige bedieningsknoppen en joystick. LED achtergrondverlichting voegt een stijlvol accent en goede zichtbaarheid 's nachts toe. 1 GHz Intel® Celeron® Processor en 2GB Ram: Maak gebruik van de snelste ingebouwde processor om kaarten, radar en Multi-sensor schermen met de scherpste details te bekijken met lichtsnelheid. UltraClear Display™: Geniet van maximale afleesbaarheid zelfs in direct zonlicht en bij niets ontziende condities op zee, met het heldere, glasgebonden LCD scherm. Quick Connect™ Data poort: De G12 is het enige Multi functionele navigatie display dat USB poorten aan de voorzijde van het toestel biedt. Deze waterdichte data ingangen maakt het mogelijk om USB toepassingen aan te sluiten plus tot twee SD geheugenkaarten voor toegang tot elektronische kaarten en om waypoints op te kunnen slaan. Vlak ontwerp: Perfect in harmonie met het ontwerp van uw dashboard met de vlakke inbouwmogelijkheden van de G12. Meer informatie: Display afmetingen 26,41cm Resolutie: 1024 x 768 Display type: TFT zonlicht afleesbaar Display kleuren: 16,7 miljoen met achtergrondverlichting Communicatie: NMEA 183 V4.0 RS232 / PC interface / RS422 USB (2x) Ethernet Geheugen opslag: 2x SD / HCSDgeheugenkaart slot Waterdicht: IP67 standaard Spanning: 12-24 Volt DC Afmeting beugelmontage: 378,5 x 251,0 x 79,5 mm Afmeting ingebouwd: 336,5 x 228,6 x 9,7 mm

Extra informatie

Fabrikant Nee
Leverancier Technautic
EAN/Barcode N/B

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.