Verzendkosten NL €6,95 & BE €9,95

Verzendkosten NL €6,95 & BE €9,95 |

  • Bootland Watersport de online winkel voor uw watersportplezier

€ 56,95

Als eerst gebruik je doek en bootkappenreiniger die verwijdert vuil en vlekken van bootkappen, dekzeilen, biminitops, etc. Zorgt er voor dat het materiaal er het hele jaar goed uit ziet. Geschikt voor alle soorten stof, waaronder Sunbrella. Daarna gebruik je de watersproofing die maakt sprayhoods, bootkappen, huiken, tentdoek, zonweringsdoek en alle andere soorten weefsels voor buitengebruik weer waterdicht. Voorkomt rotten en weervorming. Tast de oorspronkelijke kwaliteit van het doek niet aan. Laat geen strepen of vlekken achter. Het materiaal behoudt na behandeling dezelfde samenstelling.

Doek- en Bootkappenreiniger

Gebruiksaanwijzing: Maak het oppervlak nat met water. Flacon goed schudden voor gebruik en product direct opspuiten. Laat het 5 minuten inwerken, maar niet opdrogen. Verwijder met een Star brite® Scrub Handborstel of Scrub Borstel de vervuiling door in cirkelbewegingen te werken. Daarna rijkelijk met water afspoelen en laten drogen

Waterproofing

Gebruiksaanwijzing: Het doek dient voor behandeling droog en schoon te zijn. Als dit niet het geval is, eerst behandelen met Star brite® Doek- en Bootkappenreiniger.  Rechtstreeks opspuiten en flacon op afstand houden. In ruime mate opbrengen. Alleen de buitenkant behandelen. Let op: Voorkom dat het product op oppervlakken van plastic of acryl terechtkomt (bijvoorbeeld plastic raam van de bootkap). Indien dit toch gebeurt onmiddelijk met water en zachte doek verwijderen. Na behandeling het gehele oppervlak goed laten drogen.

Inhoud is 650ml


Unieke productcode (UPC)92122 + 81922
ProducttypeC2c_leverancier_ean-barcode
Categorieën Starbrite - Reinigers en beschermers, Combideals
Prijs (excl. btw)€ 47,07
Prijs (incl. btw)€ 56,95
BTW hoog (21%)€ 9,88
Leverancier Starbrite gecombineerd door bootland