0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Welkom bij Bootland!

026 3639961
| Bel ons: Maandag - Vrijdag | 9:00 - 17:00 |

Argo 1202AC 2 accu's 120A

Meer afbeeldingen

Argo 1202AC 2 accu's 120A

SKU:ARG120201020

Schrijf de eerste review over dit product

€ 89,25
Met een laadstroomverdeler kunnen meerdere accu's gelijktijdig laden worden met
één dynamo. Tijdens het ontladen zijn de accu's gescheiden door de diodes.
Wanneer bijvoorbeeld de accessoire accu ontladen wordt zal de start accu volledig
geladen blijven.

Maximale Laadstroom : 120A
Maximale dynamo stroom : 120 A
Aantal accu's : 2
Gewicht : 1,2 kg
Afmetingen (lxbxh) : 60 x 120 x 115 M8

Dynamo compensatie aansluiting
Alle ARGO AC modellen zijn voorzien van een compensatie diode uitgang die aangesloten kan worden op de dynamo om de dynamospanning iets te verhogen. Daarmee wordt het spanningsverlies over de laadstroom verdeel diodes gecompenseerd. Dit is per dynamo regelaar een verschillende aansluiting.

Dynamo ‘energize’ aansluiting Sommige dynamo’s beginnen alleen met laden indien er spanning aanwezig is op de B+ aansluiting. Wanneer de dynamo direct op een accu is aangesloten zal er spanning op de B+ aansluiting staan. Een diode- of FET laadstroomverdeler isoleert echter de accu’s van de dynamo zodat deze niet zal starten. De nieuwe ARGO diode laadstroomverdelers hebben een aparte stroom begrensde ‘Energize’ aansluiting waarmee spanning op de B+ aansluiting gezet kan worden wanneer het contactslot van de motor in de contactstand gezet wordt. De enegize aansluiting sluit u aan op het geschakelde contact van uw contactslot.

FET laadstroomverdelers
Een betere maar duurdere oplossing is de FET laadstroomverdeler deze heeft maximaal 0,1V verlies!

Intelligente scheidingsrelais
Met name voor voertuigen adviseren wij intelligente scheidingsrelais om een tweede accu te laden. Grote voordeel t.o.v. een diode of FET laadstroomverdeler is dat de auto installatie niet aangepast hoeft te worden.
Met een laadstroomverdeler kunnen meerdere accu's gelijktijdig laden worden met één dynamo. Tijdens het ontladen zijn de accu's gescheiden door de diodes. Wanneer bijvoorbeeld de accessoire accu ontladen wordt zal de start accu volledig geladen blijven. Maximale Laadstroom : 120A Maximale dynamo stroom : 120 A Aantal accu's : 2 Gewicht : 1,2 kg Afmetingen (lxbxh) : 60 x 120 x 115 M8 Dynamo compensatie aansluiting Alle ARGO AC modellen zijn voorzien van een compensatie diode uitgang die aangesloten kan worden op de dynamo om de dynamospanning iets te verhogen. Daarmee wordt het spanningsverlies over de laadstroom verdeel diodes gecompenseerd. Dit is per dynamo regelaar een verschillende aansluiting. Dynamo ‘energize’ aansluiting Sommige dynamo’s beginnen alleen met laden indien er spanning aanwezig is op de B+ aansluiting. Wanneer de dynamo direct op een accu is aangesloten zal er spanning op de B+ aansluiting staan. Een diode- of FET laadstroomverdeler isoleert echter de accu’s van de dynamo zodat deze niet zal starten. De nieuwe ARGO diode laadstroomverdelers hebben een aparte stroom begrensde ‘Energize’ aansluiting waarmee spanning op de B+ aansluiting gezet kan worden wanneer het contactslot van de motor in de contactstand gezet wordt. De enegize aansluiting sluit u aan op het geschakelde contact van uw contactslot. FET laadstroomverdelers Een betere maar duurdere oplossing is de FET laadstroomverdeler deze heeft maximaal 0,1V verlies! Intelligente scheidingsrelais Met name voor voertuigen adviseren wij intelligente scheidingsrelais om een tweede accu te laden. Grote voordeel t.o.v. een diode of FET laadstroomverdeler is dat de auto installatie niet aangepast hoeft te worden.

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren