0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Welkom bij Bootland!

026 3639961
| Bel ons: Maandag - Vrijdag | 9:00 - 17:00 |

Stat-X

Meer afbeeldingen

Stat-X brandblussyteem

SKU:SKU38

Schrijf de eerste review over dit product

€ 184,50
In geval van een brand wordt de Stat-X unit automatisch geactiveerd via een geïntegreerde thermokop. Er hoeven dus geen zware blusflessen of blusleidingen geïnstalleerd te worden, waardoor er een besparing ontstaat in de montagetijd ruimte en gewicht.

* Verplichte velden

€ 184,50

Stat-X brandblussytemen zijn:

  • 5 x zo effectief als Halon
  • Zeer compact
  • Volledig RVS
  • Dubbelwandig geisoleerd
  • Zeer schone blusstof

Toepassingen: Machinekamers ( CE gekeurd) Schakelkasten, Machines, Opslagruimtes vlamgevoelige materialen en vloeistoffen enz.

Werking: In geval van een brand wordt de Stat-X unit automatisch geactiveerd via een geïntegreerde thermokop. Er hoeven dus geen zware blusflessen of blusleidingen geïnstalleerd te worden, waardoor er een besparing ontstaat in de montagetijd ruimte en gewicht. Na activering verandert de tot nu toe vaste stof in een effectief blusgas, dat naar gewichtsverhouding ongeveer 10 x effectiever is dan andere blussytemen. Dit gas verbreekt de kettingreactie van een vlam door het " binden" van de vrije radicalen ( chemische reactie). Dit resulteert in een razendsnelle en effectieve vlamdoving waarbij de aanwezige apparatuur, mens en milieu gespaard blijven. De blusstof behoudt gedurende enige tijd ook een vlamdovende werking, hiermee wordt ook een eventuele herontbranding voorkomen. Het is dus GEEN zuurstof verdringend blusmiddel wat levensgevaarlijk is voor eventueel aanwezige personen.

Verkrijgbaar in 3 maten, de 30/60/100T. De 30 T is als single geschikt voor relaiskasten, meterkasten, servers enz met een maximaal blusoppervlak van 0,63 m3. De 60 T is als single geschikt voor wat grotere oppervlakken, met een maximale blusoppervlakte van 1,3 m3. De 100T tenslotte is als single geschikt voor een maximaal blusoppervlakte van 2,1 m3, Uiteraard kunnen er meerdere blussers in 1 ruimte worden geplaatst waardoor de effectiviteit wordt verhoogt.

Extra informatie

Fabrikant Nee
Leverancier Nee
EAN/Barcode Nee

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.