0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Welkom bij Bootland!

026 3639961
| Bel ons: Maandag - Vrijdag | 9:00 - 17:00 |

Waypointgids Noordzee

Meer afbeeldingen

Waypointgids Noordzee

SKU:11012

Schrijf de eerste review over dit product

€ 15,90
Meer dan 1000 waypoints op zee en langs de kust plus 90 kaarten
Van de Thamesmonding tot de Humber
Van het Nauw van Calais, naar de Elbe en Esbjerg
Inclusief de Wadden

De gids bevat 90 kaarten van de Engelse, Belgische, Nederlandse, Duitse en Deense kusten van de Noordzee, met meer dan 1000 zorgvuldig en precies gekozen 'routepunten'. De navigator behoeft slechts de beste routepunten uit te kiezen voor de gewenste route, de coördinaten in het GPS-geheugen in te voeren en zo snel en gemakkelijk een route uit te stippelen. Bij elke waypointkaart is een tabel afgedrukt met de waypoints en hun lengte- en breedteposities, met tevens details van de kust die van belang zijn bij het gebruik van de waypoints.
De Hollandia Waypoint Gids Noordzee:
- Een veelgeprezen hulpmiddel bij moderne navigatie en routeplanning.
- Méér dan 1000 veilige waypoints bij de Noordzeekusten.
- Alle kaarten op schaal getekend. Bespaart de navigator vele uren werk.
- Geschikt voor iedereen die met GPS vaart.
- Ideaal voor gebruik met kaartplotters en elektronische kaartsystemen.
- Onmisbaar bij weersveranderingen of ongevallen.
- Blijft gedurende lange tijd up-to-date. Laat met één blik de beste toegangsroute zien naar elke haven aan de Noordzee.
Auteur: Peter Cumberlidge
Uitgever: Hollandia
Bladzijden: 218, paperback
Illustraties: ja, kaarten
Afmeting: 17 x 24,3 cm
Meer dan 1000 waypoints op zee en langs de kust plus 90 kaarten Van de Thamesmonding tot de Humber Van het Nauw van Calais, naar de Elbe en Esbjerg Inclusief de Wadden De gids bevat 90 kaarten van de Engelse, Belgische, Nederlandse, Duitse en Deense kusten van de Noordzee, met meer dan 1000 zorgvuldig en precies gekozen 'routepunten'. De navigator behoeft slechts de beste routepunten uit te kiezen voor de gewenste route, de coördinaten in het GPS-geheugen in te voeren en zo snel en gemakkelijk een route uit te stippelen. Bij elke waypointkaart is een tabel afgedrukt met de waypoints en hun lengte- en breedteposities, met tevens details van de kust die van belang zijn bij het gebruik van de waypoints. De Hollandia Waypoint Gids Noordzee: - Een veelgeprezen hulpmiddel bij moderne navigatie en routeplanning. - Méér dan 1000 veilige waypoints bij de Noordzeekusten. - Alle kaarten op schaal getekend. Bespaart de navigator vele uren werk. - Geschikt voor iedereen die met GPS vaart. - Ideaal voor gebruik met kaartplotters en elektronische kaartsystemen. - Onmisbaar bij weersveranderingen of ongevallen. - Blijft gedurende lange tijd up-to-date. Laat met één blik de beste toegangsroute zien naar elke haven aan de Noordzee. Auteur: Peter Cumberlidge Uitgever: Hollandia Bladzijden: 218, paperback Illustraties: ja, kaarten Afmeting: 17 x 24,3 cm

Extra informatie

Fabrikant Nee
Leverancier N/B
EAN/Barcode N/B

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.