0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Welkom bij Bootland!

026 3639961
| Bel ons: Maandag - Vrijdag | 9:00 - 17:00 |

Rond de Friese Zee

Meer afbeeldingen

Rond de Friese Zee

SKU:6512730

Schrijf de eerste review over dit product

€ 13,90
Nederlands bekendste roeiende Drascombe-zeiler beschrijft met aanstekelijke vrolijkheid zijn tochten over Noord- en Waddenzee.
In de vroegere Middeleeuwen werden de Noord- en Waddenzee, vanwege de succesvolle Friese zeehandel, Mare Frisionum genoemd. Vandersmissen lardeert zijn relaas met verrassende wetenswaardigheden over maritieme historie en over andere kleine boten die geschikt zijn voor kustzeilen. Nu eens perst hij ‘single-handed’drie etmalen door om in zijn roeizeilboot van Dover naar IJmuiden te komen, dan weer boemelt zijn ‘Pride of the Fleet’ met het gezin van strandje naar eilandje. Puntig en onconventioneel inspireert hij de lezer tot een andere manier van zeilen. Een perfect geneesmiddel voor hydrofobie.
Nederlands bekendste roeiende Drascombe-zeiler beschrijft met aanstekelijke vrolijkheid zijn tochten over Noord- en Waddenzee. In de vroegere Middeleeuwen werden de Noord- en Waddenzee, vanwege de succesvolle Friese zeehandel, Mare Frisionum genoemd. Vandersmissen lardeert zijn relaas met verrassende wetenswaardigheden over maritieme historie en over andere kleine boten die geschikt zijn voor kustzeilen. Nu eens perst hij ‘single-handed’drie etmalen door om in zijn roeizeilboot van Dover naar IJmuiden te komen, dan weer boemelt zijn ‘Pride of the Fleet’ met het gezin van strandje naar eilandje. Puntig en onconventioneel inspireert hij de lezer tot een andere manier van zeilen. Een perfect geneesmiddel voor hydrofobie. Hans Vandersmissen publiceerde bij Hollandia eerder Kustzeilen met kleine jachten, Wadverhalen en Gezinsverhalen.

Extra informatie

Fabrikant Nee
Leverancier datema
EAN/Barcode N/B

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.