0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Welkom bij Bootland!

026 3639961
| Bel ons: Maandag - Vrijdag | 9:00 - 17:00 |

Leidraad voor kajuitjachtzeilers

Meer afbeeldingen

Leidraad voor kajuitjachtzeilers

SKU:6800615

Schrijf de eerste review over dit product

€ 34,90
De ‘Leidraad voor Kajuitjachtzeilers’ behandelt de specifieke onderwerpen die betrekking hebben op het zeilen met kajuitjachten op groot water, zoals: IJsselmeer, Waddenzee, de Zuid-Hollandse en Zeeuwse stromen en de beschermde wateren tussen de Griekse eilanden.
Dit boek behandelt de diploma-eisen Kajuitzeiljacht van de Commissie Watersport Opleidingen (CWO), zoals: zeilmanoeuvres, havenmanoeuvres, motortechniek, vaarregels en betonning, beknopte weerkunde, elektronische navigatie, IJsselmeernavigatie en navigatie op getijdenwateren.
De ‘Leidraad voor Kajuitjachtzeilers’ behandelt de specifieke onderwerpen die betrekking hebben op het zeilen met kajuitjachten op groot water, zoals: IJsselmeer, Waddenzee, de Zuid-Hollandse en Zeeuwse stromen en de beschermde wateren tussen de Griekse eilanden. Dit boek behandelt de diploma-eisen Kajuitzeiljacht van de Commissie Watersport Opleidingen (CWO), zoals: zeilmanoeuvres, havenmanoeuvres, motortechniek, vaarregels en betonning, beknopte weerkunde, elektronische navigatie, IJsselmeernavigatie en navigatie op getijdenwateren. Dit cursusboek behandelt tevens de volledige stof voor het examen ‘Theoretische Kustnavigatie’ (TKN). De elektronische navigatiemiddelen komen ook uitvoerig aan de orde, waaronder GPS en radar. De ‘Leidraad voor Kajuitjachtzeilers’ is in de eerste plaats bedoeld voor de beginnende kajuitjachtzeiler, maar ook als naslagwerk voor de gevorderde zeiler. Auteur: Richard Vooren Uitgever: Het Goede Boek Bladzijden: 304, Gebonden Illustraties: Pieter Berkel Formaat: 17,8 x 25,2 cm. Gewicht: 800 gram.

Extra informatie

Fabrikant Nee
Leverancier datema/topmarine
EAN/Barcode N/B

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.