Verzendkosten NL €6,95 & BE €9,95

Verzendkosten NL €6,95 & BE €9,95 |

  • Bootland Watersport de online winkel voor uw watersportplezier

€ 29,95

Deze bio antivries van het merk starbrite is een natuurlijk alternatief voor antivries op basis van glycol. Want deze antivries bevat geen glycol en ethanol en biedt een superieure, natuurlijke smering. De antivries is veiliger voor mensen, natuur en huisdieren en voorkomt bevriezing van watersystemen in boten, campers, caravans, thuis of in het zwembad. Deze antivires kan ook gebruikt worden voor de bootmotor of scheepstoilet en is niet schadelijk voor pakkingen of impellers. Het voorkomt bevriezing tot -28 graden celcius en bescherming tegen barsten tot -70 graden celcius.

Gebruiksaanwijzing:
1. Tap het gehele watersysteem zo volledig mogelijk af. Open de kranen voor warm en koud water en open alle overige afvoeropeningen. Blaas met perslucht zoveel mogelijk water uit het systeem.
2. Tap de tank voor warm water af. Laat het ontluchtingskraantje na het aftappen open. Leg een omloopleiding voor de warmwatertank aan door de inlaat- en uitlaatleidingen los te koppelen en deze met fittingen of een slang en slangklemmen op elkaar aan te sluiten.
3. Voeg antivries aan het drinkwatersysteem toe. NIET VERDUNNEN.
4. Zet het systeem onder druk en schakel de watervergende pomp in.
5. Open alle kranen, te beginnen met de verst verwijderde kraan, en laat de antivries stromen tot de gekleurde vloeistof zichtbaar wordt. Sluit vervolgens de afvoeropening.
6. Herhaal stap 5 bij iedere afvoeropening voor zoet water.
7. Spoel het toilet verschillende keren door om er zeker van te zijn dat het volledig is afgetapt. OPMERKING: Zorg er voor dat de opslagtank volledig is afgetapt.
8. Activeer de pompklep verschillende malen om er zeker van te zijn dat het afvalwatersysteem voldoende antivries bevat voor bescherming.


Unieke productcode (UPC)32500DGF
ProducttypeC2c_leverancier_ean-barcode
Categorieën Accessoires voor drinkwater, Starbrite - Toilet en drinkwater
Prijs (excl. btw)€ 24,75
Prijs (incl. btw)€ 29,95
BTW hoog (21%)€ 5,20