0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Welkom bij Bootland!

026 3639961
| Bel ons: Maandag - Vrijdag | 9:00 - 17:00 |

Anticondensmat

Meer afbeeldingen

Anticondensmat

SKU:SKU3224

Schrijf de eerste review over dit product

€ 69,95
De Anti-condensmat heeft een open structuur en is circa 1 centimeter dik. Tussen het matras of de caravankussens en de Anti-condensmat is er genoeg ruimte, zodat de lucht volop kan circuleren en het transpiratievocht én vocht van buitenaf uiteindelijk op een natuurlijke manier zal verdampen.
De Anti-condensmat voorkomt vocht- en schimmelvorming onder het matras of de kussens in caravan of boot.
U bereikt het beste resultaat wanneer U de Truster Anti-condensmat aan het hoofd- en voeteneind enkele centimeters laat uitsteken. Het is belangrijk om voldoende te ventileren, bijvoorbeeld door overdag even de ramen en of deur te openen. De mat heeft een bijzonder lange levensduur, omdat hij juist vanwege de open structuur niet verzadigd kan raken met vocht. Hoewel de vezels van de Anti-condensmat buigbaar zijn, pletten ze niet. Reinigen is mogelijk tot 60C met een fijnwasmiddel.
Wasbaar tot 60C met een fijnwasmiddel.Kleur: zwart

* Verplichte velden

€ 69,95
De Anti-condensmat heeft een open structuur en is circa 1 centimeter dik. Tussen het matras of de caravankussens en de Anti-condensmat is er genoeg ruimte, zodat de lucht volop kan circuleren en het transpiratievocht én vocht van buitenaf uiteindelijk op een natuurlijke manier zal verdampen. De Anti-condensmat voorkomt vocht- en schimmelvorming onder het matras of de kussens in caravan of boot. U bereikt het beste resultaat wanneer U de Truster Anti-condensmat aan het hoofd- en voeteneind enkele centimeters laat uitsteken. Het is belangrijk om voldoende te ventileren, bijvoorbeeld door overdag even de ramen en of deur te openen. De mat heeft een bijzonder lange levensduur, omdat hij juist vanwege de open structuur niet verzadigd kan raken met vocht. Hoewel de vezels van de Anti-condensmat buigbaar zijn, pletten ze niet. Reinigen is mogelijk tot 60C met een fijnwasmiddel. Wasbaar tot 60C met een fijnwasmiddel.

Extra informatie

Afmeting N/B

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren