0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Welkom bij Bootland!

026 3639961
| Bel ons: Maandag - Vrijdag | 9:00 - 17:00 |

NASA PC Navtex PRO

Meer afbeeldingen

NASA PC Navtex PRO

SKU:T440781

Schrijf de eerste review over dit product

€ 243,00
Deze twee kanaals navtex ontvanger is ontwikkeld om op de computer te gebruiken. De "black box" ontvangt zelfs berichten wanneer de pc niet aanstaat. De navtex berichten worden opgeslagen in het interne geheugen en zijn te downloaden op het moment dat u aan boord stapt. Het dowloaden verloopt snel en de software stelt u in staat alleen gewenste berichten te selecteren.

De PC Navtex Pro kan 24 uur per dag zeven dagen in de week aan staan. Vanaf het moment dat de pc aangesloten wordt, is het mogelijk om direct het laatste weerbericht of elk ander opgeslagen bericht te downloaden.

Technische gegevens:

* LED indicatie voor power en ontvangst
* Ontvangst op frequentie 518 kHz en 490 kHz
* Inclusief Nasa standaard Navtex antenne met 7 m kabel
* Voltage: 10 - 16 volt
* Amperage: 27 mA
* Afmetingen: 102 x 100 x 27 mm
Deze twee kanaals navtex ontvanger is ontwikkeld om op de computer te gebruiken. De "black box" ontvangt zelfs berichten wanneer de pc niet aanstaat. De navtex berichten worden opgeslagen in het interne geheugen en zijn te downloaden op het moment dat u aan boord stapt. Het dowloaden verloopt snel en de software stelt u in staat alleen gewenste berichten te selecteren. De PC Navtex Pro kan 24 uur per dag zeven dagen in de week aan staan. Vanaf het moment dat de pc aangesloten wordt, is het mogelijk om direct het laatste weerbericht of elk ander opgeslagen bericht te downloaden. Technische gegevens: * LED indicatie voor power en ontvangst * Ontvangst op frequentie 518 kHz en 490 kHz * Inclusief Nasa standaard Navtex antenne met 7 m kabel * Voltage: 10 - 16 volt * Amperage: 27 mA * Afmetingen: 102 x 100 x 27 mm

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren