0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Welkom bij Bootland!

026 3639961
| Bel ons: Maandag - Vrijdag | 9:00 - 17:00 |

NASA Clipper AIS radar ontvanger

Meer afbeeldingen

NASA Clipper AIS radar ontvanger

SKU:440818

Schrijf de eerste review over dit product

€ 415,00
De Nasa Clipper AIS ontvanger is in eerste plaats bedoeld voor de pleziervaart, het ontvangt uitzendingen van AIS zenders en toont de informatie op een radarachtig display.
Elk schip op het scherm kan worden geselecteerd en dan verschijnen de gegevens op het display. De status van elk schip wordt getoond d.m.v. een symbool zodat de gebruiker ziet of een schip onderweg is, voor anker ligt of bijvoorbeeld aan het vissen is. Het MMSI nummer is direct beschikbaar, dus bij nood kan gelijk contact gelegd worden. De ontvanger wordt geleverd zonder VHF antenne en GPS ontvanger.
De Nasa Clipper AIS ontvanger is in eerste plaats bedoeld voor de pleziervaart, het ontvangt uitzendingen van AIS zenders en toont de informatie op een radarachtig display. Elk schip op het scherm kan worden geselecteerd en dan verschijnen de gegevens op het display. De status van elk schip wordt getoond d.m.v. een symbool zodat de gebruiker ziet of een schip onderweg is, voor anker ligt of bijvoorbeeld aan het vissen is. Het MMSI nummer is direct beschikbaar, dus bij nood kan gelijk contact gelegd worden. De ontvanger wordt geleverd zonder VHF antenne en GPS ontvanger. Technische gegevens Clipper AIS ontvanger: Reikwijdtes van 1-2-4-8-16-32 nautische mijlen Gebruik van een standaard separate VHF antenne Ontvangt op frequenties 161.975 en 162.025 MHz Standaard NMEA 0183 GPS input Hoog contrast display met verlichting Voltage: 12 - 15 volt DC Stroomverbruik: 50 mA (100 mA met verlichting) Optionele montagebeugel Afmetingen: bxhxd 150x112x42 mm

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren